INCIDENT NA PORTARATI

SAD IMAMO I VIDEO SNIMAK! Pogledajte i poslušajte razgovor policijskih službenika i dvojice prosvjednika u 'nepodobnim' majicama "HDZ lopovi"

| Autor: Z. STRAHINJA

Tijekom prosvjeda "Pravda", koji je organiziran prvenstveno da bi se još jednom iskazalo nezadovoljstvo javnosti zbog svega što se događalo kod gnjusnog slučaja silovanja maloljetnice u Zadru, došlo je do policijske intervencije koja je izazvala ogorčenje okupljenih prosvjednika.

Policijski službenici su u masi primijetili dvojicu mladića koji su na svojim majicama imali natpis "HDZ Lopovi. Lopine!". Dvojac u majicama nije svojim ponašanjem provocirao reakciju policije, pa se da zaključiti da je jedini razlog za postupanje tekst na majici kakav se gotovo svakog dana može vidjeti i na malim ekranima, primjerice prilikom prijenosa sjednice Hrvatskog sabora.

        - Sjedili su tu na kavi, onda su se digli i pitali kakva nam je to majica. Rekao sam da samo izražavam svoje nezadovoljstvo, kazao nam je jedan od mladića.

Policajce su u znak podrške mladićima okružili brojni Puljani izražavajući svoje nezadovoljstvo represivnim mjerama sustava.

POGLEDAJTE VIDEO


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater