Predlažu amandmane na državni proračun

IDS TRAŽI OD VLADE VIŠE NOVACA ZA ŠKOLSTVO I ZDRAVSTVO Emil Daus: U Istri se radi. Rade poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, radnici i svi pune državni proračun. Mnogo više nego u većem dijelu ostatka zemlje

| Autor: Dubravko GRAKALIĆ

Amandmani IDS-a tiču se projekata i programa koji doprinose daljnjem gospodarskom rastu i razvoju ne samo na regionalnoj, već i na nacionalnoj razini. I baš zato očekujemo da će biti dovoljno mudrosti i odgovornosti da se, bez obzira na uskogrudne stranačke interese, amandmani vrednuju po njihovoj kvaliteti i očekivanim benefitima za sve hrvatske građane

 

U saborskoj raspravi o Prijedlogu državnog proračuna za 2020. godinu saborski zastupnik IDS-a Emil Daus je poručio je da ono što je dobro za Istru, dobro je i za Hrvatsku.

"U Istri se radi. Rade poduzetnici, obrtnici, poljoprivrednici, radnici i svi pune državni proračun. Mnogo više nego u većem dijelu ostatka zemlje. U Istri, kao najjačoj turističkoj regiji, veliki je priljev novaca, a samim time i uplata PDV-a i ostalih poreza u državni proračun", kazao je Daus i dodao kako građani Istre očekuju da se dio tog novca mora vratiti kroz podizanje komunalnog i društvenog standarda.

Sufinanciranje

"Istri ne treba nikakva pomoć, već podrška kroz zajedničko sufinanciranje projekata koji će dati još veći zamašnjak hrvatskom gospodarstvu te ekonomskom i društvenom standardu građana.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU
Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini