ŽUTA JE NOVA ZELENA

I PULU JE ZADESILA ŽUĆO GROZNICA! "Ti koji nas truješ, zašto to radiš? Zato što ja to mogu. Jer moj profit je najvažniji. Jer me nije briga za vaše zdravlje. Sve gore navedeno."

| Autor: Lara BAGAR

Žućo groznica zavladala je Istrom. Želeći skrenuti pažnju na zagađenje plaža, žute poruke upozorile su građane na devastiranje plaža smećem. I ubrzo je Žućo postao čuvar gradske čistoće. Građanska inicijativa postala je pravi mali pokret. Gotovo da nema više uvale, parka i igrališta u našem gradu bez njegova žuta potpisa. Žućo se proširio Istrom i stigao je čak i do Zagreba..

 Podržala ga ja Jelena Veljača, Ivan Pernar… No, gdje smrdi, tu Žućo ne miruje. U petak navečer Žuta groznica je poharala centar od Foruma preko tržnice do Arene. Ovoga puta povod je bio nedavni požar u Metisu, odnosno "trovanje građana Pule dimom zbog požara ili ti ga nezakonitog spaljivanja otpada od strane onih koji bi se o njemu trebali brinuti. I Žućo pita građane i ne samo njih , već i turiste "Ti koji nas truješ, zašto to radiš? * You who poison us, why are you doing this? *Zato što ja to mogu * Because I can do it* Jer moj profit je najvažniji* Because my profit is most important* Jer me nije briga za vaše zdravlje* Because I don't care about your health* Sve gore navedeno* All of the above. ". Žućo tabele, novo oružje u borbi protiv smeća.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini