NAJNOVIJETRAŽILI PROFESORE PO GRADU

VIDEO / GIMNAZIJA PULA Sportom, igrama, plesom i glazbom obilježili dan škole, a maturanti su otplesali valcer  

| Autor: Borka PETROVIĆ


Bilo nam je zanimljivo kako su neki profesori, inače u razredu strogi, danas bili opušteni i zabavni, kazao nam je Jan, učenik prvog razreda Opće gimnazije

 

Veselo, razigrano i opušteno - sportskim natjecanjima, kvizovima znanja te tradicionalnim valcerom i balunom na igralištu škole obilježen je jučer Dan gimnazije Pula. Školski dan krenuo je rano ujutro zabavnim aktivnostima učenika i profesore, igrokazima "Fameja" i "Od subote do subote" te kvizovima znanja. Učenicima se, kako smo doznali, najviše dopala zanimljiva potraga za profesorima po gradu.

- Super je ovaj dan. Najviše nam se dopalo traženje profesora po gradu. Trčali smo, smijali se, zabavljali. Jednu smo profesoricu našli u frizerskom salonu kako se šiša, druga je glumila prosjaka i skupljala boce, ispričale su nam u dahu djevojke iz prvog razreda Opće gimnazije Letizia, Martina, Lucija, Natali i Anja. Nakon što su odgledale sportske utakmice između profesora i učenike, stigle su na gimnazijsko igralište pogledati tradicionalan ples maturanata.

- Bilo nam je zanimljivo kako su neki profesori, inače u razredu strogi, danas bili opušteni i zabavni, kazao nam je Jan, učenik prvog razreda Opće gimnazije. I Massimilianu i Aldu se svidio njihov prvi Dan škole. Gimnaziju su upisali jer pruža dobre temelje i najviše mogućnosti nakon srednje škole.

Navečer se u unutarnjem dvorištu škole održao humanitarni koncert bivših i sadašnjih učenika škole i revija renomiranih pulskih dizajnera. U glazbenom dijelu nastupio je školski bend, bivša učenica Ines Nožica, Lara i Luka Demarin, Elena Krizmanić te Marija Božić i Romina Legović na harmonikama, kao i plesni klubi Gimnastars i Stand up nastup bivšeg gimnazijalca Vidmarija Rašića.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Webcams provided by webcams.travel add a webcam