PONEDJELJAK U 21 SAT

NA TERASI CAFFE-a ""DVOJKA" Fric predstavlja knjigu "Topnički dnevnici: PUNK (Pula nakon korone)"

| Autor: Anđelo DAGOSTIN
(D. ŠTIFANIĆ)

Program književnih promocija na ljetnoj literarnoj pozornici Kluba-knjižare Giardini 2 na terasi caffè-a "Dvojka" nastavlja se s premijerom - predstavljanjem naslova "Topnički dnevnici: PUNK (Pula nakon korone)" Nenada Marijanovića poznatijeg pod nadimkom Dr. Fric.

U ponedjeljak s početkom u 21 sat vrsna poznavateljica kulture i kulturnih strujanja Paola Orlić zapodjenut će razgovor s autorom o njegovim intimnim zapisima koje je uobličio u britko i autoironično štivo. "Topnički dnevnici: PUNK (Pula nakon korone)" vjerojatno je prva i jedina knjiga u cijelosti napisana (bolje rečeno utipkana) na mobitel. Pisana u periodu od 13. ožujka do 13. svibnja 2020. godine svojevrsni je intimni zapis autorovih razasutih misli ili zbir reminiscencija o događajima, institucijama i pojedincima iz prošlosti. Uvid u nijanse takvih misli potaknut je dubinskom introspekcijom u vrijeme karantene. Topničke dnevnike izdao je pulski izdavač dojmljivog imena Ujedinjeni nakladnici.

Nenad Marjanović je svestrani umjetnik poznat kao bivši basista punk sastava KUD Idijoti, pisac, satiričar, novinar portala Regional Express, autor i voditelj televizijske emisije Sistematski pregled. Ovo je njegova treća knjiga nakon "Vražje makine" i knjige "Život s Idi(j)otima" koja je doživjela regionalni uspjeh.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini