FBI INTERNATIONAL

FOTOGALERIJA / U Circolu u Puli se odabiru kandidati koji će biti dio popularne američke serije

| Autor: Glas Istre


Danas se u Circolu u Puli održava audicija za statiste koji će sudjelovati u snimanju serije "FBI International", koja će se snimati u Puli od 9. do 14. svibnja.

Naša ekipa kratko ej zavirila u proces odabira, koji je posebno zanimljiv ak ose uzme u obzir da je riječ o vrhunskoj produkciji.

Naime, kao što je poznato, u današnje vrijeme serije su praktički postale popularnije nego filmovi, a iza ove serije stoje Dick Wolf i Derek Haas.

Dick Wolf je između ostalog poznat i po slavnoj seriji Zakon i red, kao i nizu drugih ostvarenja. FBI International nastavak je franšize o FBI-ju, u kojem se tametiziraju akciji van Sjedinjenih Država.

Tu u igru upada Pula, u kojoj će se očito događati neko nedjelo prema Amerikancima, koje će onda spašavati međunarodna škvadra FBI-ja.

Ono što je posebno zanimljivo jest da Pula neće glumiti neku drugi grad, kao što je glumila Jeruzalem ili Rim, već će doista u seriji biti Pula.

"FBI International" već je drugi spin off serije "FBI" nakon serije "FBI Najtraženiji", a u Pulu bi trebali stići svi glavni glumci iz serije. Glavne uloge tumače Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vinessa Vidotto i Christiane Paul, a pojavljuju se i glumci iz ostalih "FBI" serija - Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana de la Garza, Julian McMahon i Missy Peregrym.

"FBI Internatonal" prikazuje se na kanalu CBS od sredine rujna prošle godine. Serija prati međunarodni tim elitnih agenata FBI-ja čiji je stožer smješten u Budimpešti i kojima je cilj locirati i neutralizirati prijetnje američkim interesima po svijetu.

Statiste traži tvrtka Ambasada Film iz Dubrovnika, a prijaviti su se mogli svi od 18 do 70 godina.

Tvrtka Ambasada Film poznata je po radu na popularnim serijama kao što su "Nasljeđe", "Igra prijestolja" i još neke, a u Puli su svojevremeno snimali seriju "Dig" autora serije "Domovina" Gideona Raffa, pa je u Pulu nakratko skoknuo iskusni glumac Jason Isaacs.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum