DANAS

FOTO / SPEKTAKULARAN PRIZOR: JEDINSTVENO INDIJSKO VJENČANJE U PULSKOJ ARENI

| Autor: Doria MOHOROVIĆ
(Snimio Danilo Memedović)

(Snimio Danilo Memedović)


U pulskoj Areni - jednom od najljepših antičkih spomenika, danas je upriličeno snimanje raskošnog indijskog vjenčanja. Riječ je, naime, o stiliziranom snimanju editorijala pod vodstvom Weddings in Istria by LF kojim će se Istra predstaviti kao destinacija iznimnih lokacija za održavanje indijskih vjenčanja. Promo materijale županijska Turistička zajednička koristit će za dodatno brendiranje i promoviranje Istre kao wedding destinacije. Uz već spomenute, organizatori cijele manifestacije su Turistička zajednica Grada Pule, klaster turističkih zajednica Južne Istre - South Istria, Turistička zajednica Općine Medulin te Croatia Full of Life. 

(Snimio Danilo Memedović)

Snimanje luksuznog vjenčanja započelo je u ponedjeljak u pitoresknom Motovunu, otkriva Velka Šuran, organizatorica događaja i vlasnica brenda Weddings in Istria by LF. Nastavljeno je, potom, na Brijunima, jednoj od najpopularnijih destinacija u našoj regiji za izricanje sudbonosnog "da", a potom i u pulskoj Areni. Scene svadbenog slavlja u posebno dekoriranom amfiteatru, gdje je bio završetak snimanja, zasigurno će privući mnoge buduće parove da upravo ondje ovjekovječe svoju ljubav.

- Arena je naš dragulj i stvarno je san snova napraviti vjenčanje ovdje, pogotovo jer nikada u povijesti nije bilo na ovoj lokaciji održano, ističe Šuran.

(Snimio Danilo Memedović)

U snimanju sudjeluju slavna svadbena manekenka Monica Vaswani, ujedno i indijsko-američka televizijska zvijezda poznatija po ulozi u reality Bravo TV seriji "Family Karma" koja je u Istru došla u pratnji Risha Karama, člana glumačke ekipe Family Karma koji je ujedno i njen zaručnik.

(Snimio Danilo Memedović)

Snimanje indijskog vjenčanja u Areni uvertira je sutrašnjem drugom izdanju kongresa Istra Wedding Meet Up, koji se održava u hotelu Park Plaza na Verudeli, u organizaciji Wedding in Istria by LF i Turističke zajednice Istarske županije. Okupit će se ondje brojni stručnjaci iz svijeta vjenčanja - turističke kuće, ugostitelji, obrti i agencije, kao i predstavnici lokalnih turističkih zajednica i jedinica lokalne samouprave onih destinacija koje imaju predispoziciju za razvoj wedding proizvoda. Programom u kojem će sudjelovati priznati predavači i svjetski stručnjaci u svijetu indijskih vjenčanja, predstavit će se, između ostalog, 7 ključnih koraka u planiranju luksuznog indijskog vjenčanja.

(Snimio Danilo Memedović)

Indijska vjenčanja glase kao iznimno raskošna, traju nekoliko dana, a broje oko 250 do 1500 uzvanika. Investicija za indijska vjenčanja u prosjeku iznose vrtoglavih 300.000 do 2 milijuna eura, a ukoliko se za to angažiraju lokalni dekorateri, fotografi, smještajni i ugostiteljski objekti - to bi za našu regiju bilo i više nego odlično.

(Snimio Danilo Memedović)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater