NAJNOVIJEPULA CITY CAMPUS 2019.

EDUKACIJSKI TURIZAM: U Pulu dolazi dvije tisuće digitalnih nomada iz 70 zemalja svijeta

| Autor: Chiara BILIĆ
Ilustracija (Arhiva)

Od 24. lipnja do 20. srpnja u Domu hrvatskih branitelja i Istarskom narodnom kazalištu održat će se skup seminara o osobnom i poslovnom razvoju * Digitalni nomadi su jedna nova branša turizma, a ovi seminari educirat će ljude kako da što efikasnije digitaliziraju svoje poslovanje, kaže Katarina Bestulić

Skup seminara o osobnom i poslovnom razvoju, točnije o digitalnom marketingu, organizaciji poslovanja i društvenim mrežama, Pula City Campus 2019., održat će se od 24. lipnja do 20. srpnja u Domu hrvatskih branitelja i Istarskom narodnom kazalištu u Puli. U tom bi razdoblju, procjenjuju pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber, predstavnica edukacijsko-tehnološke kompanije Mindvalley Katarina Bestulić i direktorica TZ-a Pule Sanja Cinkopan Korotaj, koje su projekt predstavile na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, Pulu trebalo posjetiti otprilike 2 tisuće gostiju, pretežito digitalnih nomada iz 70 zemalja svijeta.

Sigurni gosti

- Digitalni nomadi putuju, rade, a istovremeno se i educiraju. Oni su jedna nova branša turizma, a ovi seminari educirat će ljude kako da što efikasnije digitaliziraju svoje poslovanje. Tako više neće biti toliko ovisni o mjestu stanovanja, nego mogu putovati, učiti i upoznavati nova mjesta i kulture. Među posjetiteljima će biti i vođe svjetskih kompanija, autori najprodavanijih knjiga iz poslovnog razvoja te puno poduzetnika i vlasnika tvrtki, pojašnjava Bestulić, čija će tvrtka Global Education Shapers biti podrška pri organizaciji ove manifestacije. Osnovni je cilj, naglasila je Bestulić, pretvoriti Pulu u grad edukacijskog turizma.

Kamber je istaknula da je riječ o manifestaciji koja se ne oslanja na sunce i more, a čiji su posjetitelji sigurni gosti koji neće pobjeći pri promjeni vremenske prognoze.

Ljubitelji kulture

- Poznati su kao ljubitelji kulture, a u tom će se periodu susresti s brojnim događanjima u gradu, od Pula film festivala do PUF-a. Već su počeli osiguravati svoja mjesta u gledalištu, kazala je Kamber te navela da je ovaj događaj iznimno dobra prilika domaćim poduzetnicima za umrežavanje.

Valja naglasiti i da je ovom projektu prošle godine gospodarska komora grada Talina dodijelila nagradu za najbolji događaj s obzirom na to da je gradu donio iznimno visoki profit.

Sve potrebne informacije o rasporedu predavanja i cijenama seminara mogu se pogledati na službenoj stranici Mindvalleyja www.mindvalley.com.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam