NAJNOVIJEPREDSTAVA BRANKA ĐURIĆA ĐURE

"ĐUROLOGIJA" u utorak na pulskom Kaštelu


Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom "Đurologija" u utorak gostuje na pulskom Kaštelu s početkom u 21 sat. Riječ je o predstavi s kojom je popularni Branko Đurić Đuro oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u regiji. "Đurologija" je, naime, u dosadašnjih 28 mjeseci postojanja, igrana 244 puta i vidjelo ju je preko 160.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

- Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima "Top lista nadrealista'' i "Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz "Đurologiju" doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija", kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u "Đurologiji" zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca, ističe se u najavi predstave.

Ulaznice po cijeni od 80 kuna se mogu kupiti na blagajni Kaštela, turističkoj agenciji Activa travel te u sustavu Eventima. (B. Ć. J.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater
Webcams provided by webcams.travel add a webcam