NAJNOVIJEPRVI ĆE U BAZEN UĆI VATERPOLISTI I PLIVAČI

DNEVNA ULAZNICA 25 KUNA! U gradskim bazenima od utorka počinje stalna sezona kupanja

(A. MUSEMIĆ)

Nakon službenog otvorenja, od 14 sati bazene će moći koristiti djeca predškolskog i školskog uzrasta, osobe s invaliditetom i osobe sa smanjenom pokretljivošću, rekreativci, osobe treće životne dobi, plivači i sportski klubovi, odnosno građani svih dobi

U utorak, 18. prosinca u 11 sati svoja vrata otvara novoizgrađeni kompleks javnih gradskih bazena Pula – Pola i to revijalnom vaterpolo utakmicom mlađih uzrasta Vaterpolo kluba Pula i plivačkim natjecanjem plivačkih klubova Pula i Arena te triatlon kluba Pula.

Nakon službenog otvorenja, od 14 sati, bazene će moći koristiti svi građani - djecu predškolskog i školskog uzrasta, osobe s invaliditetom i osobe sa smanjenom pokretljivošću, rekreativce, osobama treće životne dobi, plivače i sportske klubove.

Uvjeti za trening

Građanima će na raspolaganju biti tri bazena: vaterpolo dimenzija 34x25 metara, multifunkcionalni 25x10 metara te bazen za bebe dimenzija 7x6 metara. Prostor bazena čini i spa zona s četiri saune i whirpoolom te multifunkcionalna i fitnnes dvorana. Dodatan prostor kompleksa čine sanitarni čvorovi, klupski prostori, svlačionice i ugostiteljski objekt. U prostoru je postavljena oprema za sportska natjecanja te je uređen okoliš oko samog objekta.

- Gradski bazeni izgrađeni su da bi u njima sportaši pulskih plivačkih klubova, vaterpolskog kluba i triatlon kluba imali što bolje uvjete za trening te da bi našim najmlađim sugrađanima omogućili sportski razvoj u primjerenim uvjetima. Jednako tako, bazeni će biti dostupni svim građanima bez obzira na dob, a prilagođeni su i osobama s poteškoćama u kretanju, poručuju iz Grada.

Zona za žene

Pored rekreacije, treninga i obuke plivača, bazen omogućava održavanje međunarodnih natjecanja u 25-metarskim bazenima u svim plivačkim disciplinama te međunarodne vaterpolo utakmice i turnire.

Što se tiče cijene dnevne ulaznice, ona iznosi 25 kuna, dok će za mjesečnu, odnosno godišnju kartu trebati izdvojiti 300, to jest 1.500 kuna. Cijena ulaznice za osnovnoškolsku i srednjoškolsku djecu, studente, umirovljenike i osobe s invaliditetom iznosi 15 kuna, odnosno 200 kuna mjesečno ili 1.000 kuna godišnje. Cijena ulaska u spa zonu za dva sata korištenja je sto kuna, s time da će srijedom i petkom od 16 do 22 sata ona biti na raspolaganju isključivo ženama. (B. PETROVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum
Webcams provided by webcams.travel add a webcam