OTVARANJE

Capo Dino Kozlevac popio je prvu kavu. SVIH MJERA SE PRIDRŽAVAO

| Autor: Milan PAVLOVIĆ
Kozlevac jutros u Šijani (snimio M. MIJOŠEK)

Kozlevac jutros u Šijani (snimio M. MIJOŠEK)


Dino Kozlevac popio je jutros, kako je i najavio, prvu kavu u pivnici u Šijani kod autobusnog kolodvora.

Dobro raspoloženi Kozlevac došao je sam i naručio espresso, opremljen u punu "ratnu spremu" - s maskom i u svojoj prepoznatljivoj uniformi. Posla je puno i nije se zadržao dugo.  

Konobar koji ga je poslužio također se pridržavao svih mjera. Poruka je jasna - kave možemo popiti, ali moramo paziti na mjere.

Podsjetimo, danas je u Istri prijavljen samo jedan novi slučaj, a u cijeloj Hrvatskoj 91. 

"Nakon što već nekoliko tjedana imamo bolju epidemiološku situaciju, vrijeme je bilo da se krene u oprezno popuštanje još nekih od uvedenih mjera. Mi smo svakako zadovoljni što je nacionalni Stožer odlučio da se među njima nađe i otvaranje terasa ugostiteljskih objekata, pa sam i ja svoju prvu kavu popio jutros na terasi u Šijani. Vjerujem da se ovom popuštanju vesele i mnogi ugostitelji, a ono što sad očekujemo od njih je samodisciplina, odnosno kontrola poštivanja mjera u njihovim objektima, jer ako budu poštivali mjere koje su zadane, onda će situacija biti i dalje povoljna, neće se prenositi virus i omogućiti će nam da u dogledno vrijeme razmislimo i o popuštanju drugih mjera. Ali, otom potom", kazao nam je jutros Kozlevac.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini