OD PONEDJELJKA 19. KOLOVOZA NAGRADNA IGRA

Brza igra za super nagrade!

| Autor: Portal GlasIstre.hr

U ponedjeljak,19. kolovoza u tiskanom izdanju Glasa Istre počinje „igra na brzaka“ u kojoj darujemo školarce, ali nije isključeno da će neke od nagrada zapeti za oko i onima koji to više nisu.

Za sedam sakupljenih kupona koje ćemo objavljivati do nedjelje, 25. kolovoza, očekuju vas privlačni darovi. Tako će najsretniji čitatelj osvojiti tablet Huawei, ali radovat će se i pet dobitnika drugih nagrada, poklon-bonova pojedinačne vrijednosti od 1.000 kuna za izbor robe u trgovini Sport Vision, našeg sponzora iz pulskog Max Cityja na Stoji. Sretnici koji osvoje novčani bon, izabrat će nešto iz obilne ponude sportske opreme „po svojem guštu“.

Naš vjerni partner u svakom ciklusu nagrađivanja školaraca već je dugi niz godina i pulska tvrtka Nove Istarske knjižare koja je ovoga puta pripremila dva školska ruksaka Whoosh 2 u 1, zanimljiva jer su sastavljena od dva dijela s ergonomski oblikovanim leđnim dijelom te svaki od njih možete koristiti i zasebno. Ruksake će najsretniji preuzeti u našoj Službi promocije, a pet sretnika odabrat će i školski pribor u pojedinačnoj vrijednosti od 300 kuna. To će učiniti u pulskoj knjižari i papirnici na Giardinima ili u njihovim trgovinama u Umagu ili Pazinu.

Nadamo se da   ćemo vas razveseliti ovim kratkim ciklusom nagrađivanja, a na vama je da ne propustite tiskano izdanje Glasa Istre u ponedjeljak, 19. kolovoza i do nedjelje, 25. kolovoza sakupite potrebnih 7 kupona.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini