VJEROJATNO JOŠ PAR DANA

Banka u centru Pule zatvorena zbog korone. TREBA BITI NA OPREZU

| Autor: Borka PETROVIĆ
Zaba u centru (snimio D. MEMEDOVIĆ)

Zaba u centru (snimio D. MEMEDOVIĆ)


Šalteri za građane poslovnice Zagrebačke banke u centru Pule zatvoreni su do 30. travnja, kako piše na vratima. Neslužbeno doznajemo, prizemlje banke u Laginjinoj 1, gdje se odvija promet s građanima, zatvoreno je od utorka i vjerojatno se neće otvarati prije ponedjeljka.

U radnom kolektivu pojavila se korona i svi su djelatnici u samoizolaciji. Otvoren je dio s bankomatima, rade i uredi na katu, no oni su rezervirani za poslovne klijente. Građanima je na raspolaganju samo poslovnica u Šijani, radnim danima od 8 do 18 sati.

- U skladu s uputama zdravstvenih institucija, u slučaju potencijalne zaraze zaposlenika, poslovnica se zatvara, temeljito čisti i dezinficira, a zaposlenicima koji su bili u bliskom i nedavnom kontaktu sa zaraženom osobom savjetujemo samoizolaciju i da slijede upute zdravstvenih institucija, pojašnjavaju iz Uprave banke.

Već ranije poduzeli su, kažu, mjere za zaštitu svojih klijenata: smanjili su poslovna putovanja, zaposlenike potiču na rad od kuće, nekim poslovnicama uveli su skraćeno radno vrijeme ili ih privremeno zatvorili. Na njihovoj web stranici, u dijelu o obavijestima, popis je poslovnica kojima je izmijenjeno radno vrijeme ili su zatvorene te ponuđena alternativa.

- Naši klijenti mogu dobiti sve informacije i sve glavne bankarske usluge putem naših digitalnih kanala: m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24-satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga), navode iz Zagrebačke banke, savjetujući klijentima da poslovnice posjećuju samo kada je nužno.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater