dobra večer, pula!

FOTO & VIDEO / Dua Lipa "zapalila" tisuće obožavatelja na najljepšoj pozornici na svijetu. Obratila im se na hrvatskom jeziku

| Autor: Glas Istre


"Dobra večer, Pula", pozdravila je globalna pop ikona Dua Lipa svoju publiku sinoć na rasprodanom koncertu u Areni. Koliko joj je značio nastup u Lijepoj Našoj govori i činjenica da je naučila poneku riječ hrvatskog jezika, a atmosferu dovela do usijanja.

Britanska pop pjevačica albanskih korijena održala je koncert pred brojnim obožavateljima iz Hrvatske ali i svijeta.

Koncert je rasprodan u rekordnom roku, što se moglo odmah i zamjetiti uzeći u obzir tisuće obožavatelja koji su stajali u redovima već od 16 sati, iako su se ulazi otvarali tek tri sata kasnije.

Dua Lipa je otvorila koncert u 21.30, sat i pol nakon planiranog, a odjek glazbe iz Arene mogao se čuti sve do 23 sata. Dua na ovoj turneji promovira svoj dugo isčekivani novi album 'Radical Optimism' koji je izašao 3. svibnja, četiri godine nakon posljednjeg albuma "Future Nostalgia".

Na koncert nitko nije ostao ravnodušan kada su krenuli hitovi kao što su "Be the One", "One kiss" i "New rules".

Kako je to sinoć izgledalo možete pogledati u našoj fotogaleriji i osjetiti dašak atmosfere iz najljepše pozornice na svijetu kroz video zapise koje je snimila fotoreporterka Leona Teodorović.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter