HUMANITARNI KONCERT

"Za Valenta od srca" u Domu sportova nastupaju Alen Vitasović, Atomsko sklonište, Elis Lovrić, Livio Morosin...

| Autor: Petra Stefanović
Valent Hrvatin (Foto: Facebook)

Valent Hrvatin (Foto: Facebook)


Udruga cerebralne paralize Istarske županije 26. travnja u 20 sati u pulskom Domu sportova organizira humanitarni koncert "Za Valenta od srca".

Na koncertu će nastupiti Atomsko sklonište, Alen Vitasović, Antitodor, Anelidi, Electrical Zhbrufadors, Elis Lovrić, Erik Balija, Fallen Down Moon, Indivia, Irena&Mauro Giorgi, Kristina Iveković, Livio Morosin, Razor i Sour, a voditelj je Todor.

Ulaznice po cijeni od 10 eura se mogu kupiti putem sutava Entrio, u Dnevnom boravku Rojca, caffe baru La Resistance te na dan koncerta na ulazu od 18 sati.

Plakat koncerta "Za Valenta od srca"Plakat koncerta "Za Valenta od srca"

Valent Hrvatin je krajem siječnja ove godine pretrpio infarkt prednje spinalne arterije i posljedično ostao gotovo potpuno oduzet od vrata prema dolje.
Sredstva se prikupljaju kako bi se pokrili troškovi rehabilitacije i smještaja Valenta u poliklinici Glavić koja će kroz 12 tjedana pružati Valentu uslugu rehabilitacije i smještaja uz pratitelja.
Financijska sredstva u okviru humanitarne akcije prikupljat će se na transakcijskom računu otvorenom za humanitarnu akciju kod Privredne banke Zagreb d.d:
IBAN broj: HR5923400091511274493
Opis plaćanja: Za Valenta od srca

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of