za vrijeme održavanja "adventa u puli"

Odlična vijest iz Grada Pule: Uskoro besplatno parkiranje na svim javnim parkiralištima u Puli

| Autor: Tea Tidić
(Foto: Grad Pula)

(Foto: Grad Pula)


Iz Grada Pule stižu odlične vijesti za sve koji automobilima dolaze u centar grada - naime, od nedjelje, od 3. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. godine, tijekom održavanja manifestacije "Advent u Puli – L'avvento a Pola", radnim danom od 17 sati te subotom, nedjeljom i blagdanom cijeli dan, sve parkirališne lokacije i u svim parkirališnim zonama pod naplatom na području Grada Pule bit će oslobođene plaćanja naknade za parkiranje.

"Manifestacija 'Advent u Puli – L'avvento a Pola' jedna od najvažnijih manifestacija Grada kojoj se rado odaziva veliki broj naših sugrađanki i sugrađana kao i posjetitelja te smo se odlučili za besplatno parkiranje radnim danom nakon 17 sati te vikendom i blagdanima cijeli dan. Želimo potaknuti sve zainteresirane da bez troškova parkiranja posjećuju centar grada u vrijeme Adventa kada će, na različitim lokacijama u našem gradu moći uživati u bogatoj, atraktivnoj ponudi raznovrsnih kulturnih i zabavnih programa za sve uzraste", rekao je gradonačelnik Filip Zoričić.

Besplatno parkiranje radnim danom od 17 sati te vikendom i blagdanima cijeli dan bit će omogućeno i na parkiralištima Karolina, Pedagoški, Croatia, Tržnica i Mehanika, osim parkirališta unutar područja plave zone, tzv. "Holders only".

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter