lijepa vijest

Uskoro uređenje jednog dijela pulske Verude

| Autor: Jasna ORLIĆ
Veruda (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)

Veruda (snimio Danilo MEMEDOVIĆ)


Jedno od rijetkih neuređenih parkirališta na Verudi bit će uskoro sređeno. Riječ je o neasfaltiranom prostoru između velikih stambenih zgrada s više ulaza u Banovčevoj ulici nedaleko od Osnovne škole Veruda.

Iz Grada Pule doznajemo da je za uređenje parkirališta u Banovčevoj ulici u tijeku postupak javne nabave za odabir izvođača radova. Podatke o izvođaču i početku izvođenja radova moći ćemo dostaviti tek po okončanju navedenog postupka, odgovorili su na naš upit.

Otvoren postupak javne nabave - Banovčeva ulica (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)Otvoren postupak javne nabave - Banovčeva ulica (snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

U planu je uređenje ukupno 33 parkirna mjesta, od čega dva za vozila osoba s invaliditetom te tri parkirna mjesta za motocikle. Osim asfaltiranih površina, 24 parkirna mjesta bit će izvedena u betonskim opločnicima – travnim pločama, a predviđa se i hortikulturno uređenje zelenih pojaseva. Predviđeni rok izvođenja radova je 60 dana.

Važećom Odlukom nije predviđena naplata korištenja parkirališta, a s obzirom da se radi o javnom parkiralištu, bit će dostupno svima pod jednakim uvjetima, odgovorili su iz Grada.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini