Zbog velikog interesa speed date ponovno u Puli!

Ovaj puta više je prijavljenih pripadnica ljepšeg spola

| Autor: Lara BAGAR
Ilustracija (Pexels)

Ilustracija (Pexels)


Nakon uspješno održanog povratničkog speed datea u Klubu Kotač, Istrani su pokazali veliki interes za kratki spoj koji će se u dva navrata za razne dobne skupine održati na dvije lokacije u Puli.

U subotu će se speed date ili spoj na brzinu održati u 18 sati u Caffe baru Monte Grande na Velom Vrhu ( pored INA-ine benzinske crpke) za dobnu skupinu od 40 do 52 godine.

Iduću subotu održat će se u isto vrijeme, u 18 sati u caffe baru Frei (u sklopu Kauflanda) za dobnu skupinu od 27 do 39 godina.

Od organizatora doznajemo da za razliku od prošlog puta - ovaj put žene za dlaku vode s prijavama!

Na speed dateu sudionici imaju priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri kroz 5-minutne razgovore. Zainteresirani za sudjelovanje trebaju se registrirati na web stranici www.kratkispoj.com, prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu.

- Ovakav pristup upoznavanja uživo otvara um te stvara nove mogućnosti, bez osjećaja pritiska, štedi vrijeme, ali i novac, u ugodnoj i zabavnoj atmosferi. Očekuje vas sigurno okruženje, jer će pristup događanju imati samo sudionici, u planiranom vremenu od 1,5-2 sata za speed dating, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon spojeva. Budite spontani, ali i pripremljeni, jer možda baš originalnost i iskrenost vaših pitanja i odgovora može dovesti do toplih osmijeha, a možda i nove simpatije, poručuju organizatori.


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater