TRAŽE POMOĆ GRADA

U pulskoj školi pripremaju 400 obroka dnevno u kuhinji koja vapi za obnovom

| Autor: Jelena MILOVIĆ
Kuhinju OŠ Stoja treba modernizirati

Kuhinju OŠ Stoja treba modernizirati


Osnovna škola Stoja prijavila se na natječaj "Doniramo i školske kuhinje renoviramo" za opremanje školske kuhinje, koji je pokrenuo Podravkin najpoznatiji brend Vegeta. Time ova tvrtka namjerava pomoći osnovnim školama u Hrvatskoj u uređenju kuhinja ili blagovaonica. Potreba za uređenjem i opremanjem kuhinje postoji i u OŠ Stoja, ali nažalost, doznajemo u razgovoru s ravnateljem Zoranom Bjelopetrovićem, pulska škola nije prošla na ovom natječaju. Međutim, od uređenja, izričit je, nikako neće odustati, neovisno o ishodu natječaja.

Marenda 90 posto učenika

- Za kuhinju mogu reći da imamo to što imamo i s time se snalazimo, ali ta kuhinja ima nasušnu potrebu za novom opremom. Imali smo jako lijepu suradnju s roditeljima prilikom prijave za ovaj natječaj, a i inače se možemo pohvaliti odličnom suradnjom s njima. S Vijećem roditelja se uvijek o svemu lako dogovorimo, a u ovom slučaju pomogli su nam prilikom izrade videa koji smo priložili uz prijavu, govori nam na samom početku ravnatelj, ističući vrijednost suradnje.

- Kuhinja je poprilično zastarjela, a osnivač, Grad Pula, toga je svjestan i ima potpuno razumijevanje, ali ne može se sve odjednom. Ovim smo natječajem pokušali riješiti naš problem, ali svakako planiramo u dogovoru s Gradom ići u neke druge natječaje.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter