Tužio ih susjed

Direktor Bi Villagea i njegova supruga uzurpirali dvorište u zgradi i iznajmili ga ugostitelju

Supružnike Cinkopan je zbog uznemiravanja prava vlasništva tužio Sergio Duimovich iz Fažane, kojem bi, ako presuda postane pravomoćna, Cinkopani trebali nadoknaditi trošak parničnog postupka od gotovo 30 tisuća kuna, dok bi dogradnju, koja je niknula u zajedničkom dvorištu, morali ukloniti u roku od 15 dana. Problem bi moglo predstavljati to što su Cinkopani dvorište zajedno sa stanom iznajmili ugostiteljskoj tvrtki koja sve koristi kao restoran. Spomenimo i da je u istoj zgradi vlasnik jednog od stanova poznati televizijski sportski komentator i bivši nogometni trener Elvis Scoria, koji je bio i svjedok u ovoj parnici

| Autor: Bojan ŽIŽOVIĆ
Zajedničko dvorište (dolje desno) postalo je privatno (Snimio Milivoj Mijošek)

Zajedničko dvorište (dolje desno) postalo je privatno (Snimio Milivoj Mijošek)


U centru Pule, odmah iza gradske palače, vlasnici jednog od stanova u zgradi uzurpirali su zajedničko dvorište, u njemu dogradili spremište, postavili sanitarije, napravili stazicu koja vodi do tog objekta i iznajmili ga za ugostiteljsku djelatnost, a sada bi sve to, prema nepravomoćnoj presudi Općinskog suda u Puli, trebali vratiti u prijašnje stanje.

Vlasnica tog bivšeg stana, a sada restorana na adresi Kapitolinski trg 7 jest Sanja Cinkopan kao prvotužena, dok je drugotuženi njen suprug Roland Cinkopan, direktor Bi Villagea. Da ne bi bilo zabune, nije tu riječ o Sanji Cinkopan Korotaj, direktorici pulske Turističke zajednice, već o njenoj šogorici, odnosno bratovoj supruzi.

(Snimio Milivoj Mijošek)Svoj su stan u prizemlju supružnici Cinkopan iznajmili za ugostiteljsku djelatnost (Snimio Milivoj Mijošek)

Supružnike je zbog uznemiravanja prava vlasništva tužio Sergio Duimovich iz Fažane, kojem bi, ako presuda postane pravomoćna, Cinkopani trebali nadoknaditi trošak parničnog postupka od gotovo 30 tisuća kuna, dok bi dogradnju, koja je niknula u zajedničkom dvorištu, morali ukloniti u roku od 15 dana.

Problem bi moglo predstavljati to što su supružnici Cinkopan dvorište zajedno sa stanom iznajmili ugostiteljskoj tvrtki koja sve koristi kao restoran. Spomenimo i da je u istoj zgradi vlasnik jednog od stanova poznati televizijski sportski komentator i bivši nogometni trener Elvis Scoria, koji je bio i svjedok u ovoj parnici.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom