NIJE DOBRO KRENULO, ALI AJDE...

Puljani razočarani današnjom utakmicom, ali nisu izgubili optimizam: "U sljedećoj utakmici svakako očekujemo bolju igru i pobjedu"

| Autor: Jelena MILOVIĆ
Pulske navijačice i navijači danas na Karolini

Pulske navijačice i navijači danas na KaroliniMnogi su predviđali raznorazne rezultate, ali rječnikom sportskih klađenja, x je predviđao vjerojatno mali broj njih.

Govorimo o Puljanima koji su danas na Karolini pratili utakmicu Hrvatske i Maroka (0:0).

Bilo je to svojevrsno razočaranje, kako rezultatom, tako i igrom naših reprezentativaca. Barem su nam tako komentirali neki od navijača, koje smo upitali za komentar na pulskoj Karolini, koja se vrlo brzo, nakon zadnjeg zvižduka, ispraznila.

"Nije da sam nezadovoljan, ali igra baš i nije bila kakva je trebala biti. Mislim da su trebali biti žešći, a može biti da im i način igre Marokanaca ne odgovara. U sljedećoj utakmici očekujem puno bolju igru i pobjedu", rekao nam je, netom nakon završetka utakmice, Željko Tomičić, koji ju je pratio sa svojim društvom.

Marik ŠevrlicaŽeljko Tomičić s društvom

Njegov prijatelj se nadovezao kako je utakmica, s obzirom da je bila prva, bila dobra, ali da misli kako su naši igrači mogli pokazati više.

"Imam osjećaj da su Marokanci puno više trčali i puno više želje pokazali, mada vjerujem da će u nastavku naš mentalitet biti presudan, jer mi volimo nogomet, premda će i sljedeća utakmica biti teška", mišljenja je on.

A kao da je utakmica završila našom pobjedom, a ne neriješenim rezultatom, dvije su se djevojke veselo fotkale i nisu skidale osmijeh s lica, dok smo im prilazili.

Marika Ševrlica rekla nam je ipak, sasvim ozbiljno, kako su razočarane, ne igrom, već rezultatom.

"2018. smo bili puno bolji, pa sam se nadala da će tako biti i sada", veli nam ona, dodavši da aktivno prati utakmice naše reprezentacije.

Svakako ima namjeru, zajedno s prijateljicom Klementinom Balde, doći i u nedjelju na Karolinu, kada je na rasporedu utakmica Hrvatske i Kanade. Obje se nadaju boljoj igri. Marika misli da bi Hrvatska mogla do polufinala, dok Klementina ima ambicioznija očekivanja; ona očekuje hrvatsko finale.

Marik ŠevrlicaKlementina Balde i Marika Ševrlica

S nekoliko sugovornika razgovarali smo i za vrijeme utakmice. Emanuel Lončar, zajedno sa svojom ekipom, rekao nam je da su ugođaj i atmosfera na otvorenom posebni.

"Mislim da naša reprezentacija može daleko dogurati", dobrog raspoloženja govori on.

Marik ŠevrlicaEmanuel Lončar s društvom

Jedan od onih koji redovito prati utakmice naše reprezentacije je i Igor Kolarić, a posebne su mu drage baš ovakve predstave, na otvorenom.

"Atmosfera, zvuk, osjećaj da si među ljudima, puno je ljepše", veli nam on i zaključuje kako su Puležani odlični navijači, a to se najbolje moglo vidjeti u Areni kada se igralo finale Svjetskog prvenstva prije četiri godine. Četvrtfinale, polufinale, njegova su predviđanja za ishod prvenstva kada je u pitanju Hrvatska.

Marik ŠevrlicaIgor Kolarić

Nisu samo muškarci oni koji vatreno navijaju i prate naše nogometaše.

"Dolazim na utakmice na otvorenom, kada igra naša reprezentacija, a bila sam i u Areni kad se igralo finale, premda je bilo malo tužno na kraju. Atmosfera bude odlična i ne može se usporediti s dnevnim boravkom, jer se ovdje skupilo puno ljudi iz istog razloga", priča nam Lara Šterpin, koja je zajedno s prijateljicom odlučila utakmicu pratiti na Karolini.

"Hrvatsku vidim do osmine finala", zaključuje ona.

Marik ŠevrlicaLara Šterpin s prijateljicom

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater