SAZNAJEMO

Vatrogasci u Općoj bolnici Pula muškarcu spasili penis i testise. ZAROBIO IH JE PRSTENOM OD INOXA

| Autor: Marcello ROSANDA
Arhiva/Ilustracija

Arhiva/Ilustracija


Liječnici i cijeli tim hitnog trakta gotovo se svakodnevno hrabro suočavaju sa svakojakim stanjima ljudi, hitnoćama, bolestima, no nerijetko i bizarnim slučajevima koji, ponekad, uključuju seksualne igre, njima povezane igračke i često neizbježne ozljede. Stoga im je svako toliko potrebna pomoć raznih drugih službi, pretežito policije i u ovom slučaju - vatrogasaca.

Kako smo neslužbeno, igrom slučaja saznali, a iz pulske bolnice su nam kasnije to i potvrdili ne želeći iznositi detalje i identitet muškarca, jučer se pred kraj druge smjene na hitnom traktu pojavio muškarac srednjih godina koji se, sam ili u društvu, malko opustio i poigrao koristeći okrugli predmet od inoxa koji je stavio oko spolnog organa i testisa. Motiv tog čina poznat je samo njemu, no razlog vjerojatno postoji, pa prepuštamo čitateljima na volju da sami zaključe o čemu bi se tu moglo raditi.

Kako god, nakon tako provedenih 18 sati nesretnom su muškarcu udovi počeli otjecati i krenuli su bolovi budući da se na tom području, nakon niza prirodnih okolnosti, potpuno zaustavila cirkulacija. Penis i testisi ostali su, tako, potpuno zarobljeni.

Čitav promjer prstena bio je debeo čak dva centimetara, tvrde neslužbeni izvori, a obzirom da se radi o inoxu, on je bio izrazito tvrd i teško obradiv standardnom bolničkom opremom. Kako bolnica nema alata koji bi mogao odrezati ili pak raširiti muškarčevu seksualnu igračku, intervenirali su tko drugi nego pulski vatrogasci. Proces je trajao dugih pola sata, predmet su rezali na dvije strane, a pacijent je jedva ostao čitavih udova. Postojala je, naime, realna opasnost da izgubi sve. Na kraju, sve se dobro svršilo te je muškarac svojevoljno, na svoju odgovornost, napustio bolnicu.


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom