NAJNOVIJE


Crni dijamant za najbolje rezultate

Gospodarska komora Šlezije uručila PRIZNANJE JASNI JAKLIN MAJETIĆ


Na godišnjoj svečanosti Gospodarske komore Šlezije, koja je održana u poljskom gradu Rybniku, uručene su godišnje nagrade Crni dijamant (Czarny diament) za izuzetno dobre gospodarske rezultate u 2018. godini.

Posebna nagrada za izuzetno dobru gospodarsku suradnju Hrvatske i Poljske te za povezivanje poduzetnika putem projekata dodijeljena je predsjednici Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula Jasni Jaklin Majetić. Nagradu su Jaklin Majetić, kao jedinoj dobitnici priznanja izvan Poljske, uručili predsjednik Gospodarske komore Andrzej Zylak i gradonačelnik grada Rybnika Piotr Kuczera.

Uz brojne uzvanike svečanosti su nazočili predstavnici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Poljskoj i direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj Agnieszka Puszczewicz. Suradnja dviju komore pridonijela je umrežavanju na području gospodarstva i turizma ali i na području gastronomije i kulture. U cilju intenziviranja suradnje održani su i poslovni razgovori u Industrijskoj i Trgovačkoj komori Rybnik te počasnom konzulatu Republike Hrvatske u Opolama. (B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam