NAJNOVIJEPOSAO.HR

Tko sve zapošljava? PLAĆE I DO 14.000 KUNA!

(Pixabay.com)

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Aluflexpack novi d.o.o., tvrtka kojoj je glavna poslovna odgovornost proizvodnja fleksibilne ambalaže i prerada aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, proširuje svoj tim. Traži administratora u odjelu ljudskih potencijala (m/ž), za pogon u Umagu. Uvjeti za prijavu su VŠS, VSS - poželjno ekonomski/pravni ili društveni smjer, radno iskustvo od najmanje 2 godine na sličnim ili istim poslovima, poznavanje principa rada pri zahtjevima normi ISO standarda, napredno poznavanje rada u MS Office programima, znanje engleskog jezika, kao i vozačka dozvola B kategorije. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Destination Touristic Services d.o.o. trenutno zapošljava stručnog suradnika (m/ž) za administrativne poslove te terenski rad u DMC/turističkoj agenciji koncerna Der Touristik za Hrvatsku, s radnim mjestom u Puli. Opis posla uključuje komunikaciju s klijentima i poslovnim suradnicima, izradu ponuda, računa i ugovora, kao i administrativne poslove u različitim turističkim aplikacijama i sistemima. Napomena: poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom te zapošljavanje stranih radnika. Prijavite se.

ABC Fashion d.o.o. za Maxi Novu traži prodavača (m/ž). Ukoliko imate stila za modne trendove, želite ugodno radno okruženje - postanite dio ove poslovne priče. Za prijavu trebate radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, osnovno poznavanje rada na računalu, izažene komunikacijske sposobnosti te sklonost timskom radu.

Horse Centar Lanterna d.o.o. zapošljava djelatnika na ranču (m/ž), odnosno jahača, nejahača i ljubitelja domaćih životinja za turističko jahanje. Poslodavac osigurava smještaj i hranu na ranču Lanterna – Poreč. Plaća se određuje prema dogovoru. Ne propustite priliku.

Cro Ekspres d.o.o. traži vozače C kategorije (m/ž) za posao dostavljača u domaćem transportu, za stalni radni odnos. Očekuje vas dostava i prikupljanje robe na području Zagreba, Rijeke i Istre, ali i dodatna edukacija, usavršavanje i mogućnost napredovanja. Plaća – u rasponu od 5 000 kn do 8 000 kn. Sretno s prijavama.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12 000 do 14 000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9 000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara (m/ž), a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Marco Polo, turistička agencija iz Medulina, s više od 25 godina rada i iskustva u turizmu, zapošljava dva djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž). Uvjeti su za prijavu komunikativnost, pedantnost u poslu, odlično poznavanje njemačkog jezika, osnovno znanje engleskog jezika, a iskustvo je prednost. Prijavite se.

Meeting Point Croatia d.o.o. zapošljava turističkog predstavnika (m/ž) kojemu je osnovna zadaća da dočeka putnike te im pruži sve potrebne informacije za njihov boravak na određenoj destinaciji. Početak rada u Istri, Primorsko-goranskoj županiji, na otoku Hvaru te u Dubrovniku kreće u travnju, a traje do listopada. Ako vas zanima odličan rad u sezoni, evo prilike. Provjerite uvjete na linku.

Istra - Papir d.o.o. u Pazinu zapošljava radnika u proizvodnji (m/ž) proizvoda od papira – papirnatih rola, papirnatih tuljaka, i sl. Mjesto rada je Katun Trviški (Pazin). Uvjeti za prijavu završena su srednja škola (u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju) i vozačka dozvola B kategorije. Klik na brzu prijavu.

Za dodatne poslove iz Istarske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam