OSIGURANJE ZA PODUZETNIKE

Teško razdoblje ostavilo je štetu na turizam i poljoprivredu: "Bez osiguranja nema stabilnog poslovanja"

| Autor: Promo
(Pixabay)

(Pixabay)


Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Međutim, tu nije samo isplata šteta, već i kompletna podrška stručnjaka Croatia osiguranja, koji za svakog poduzetnika prilagođavaju osiguranje prema njihovim potrebama i poslovanju

Neizvjesnost koju su donijeli sveprisutna pandemija, ali i ostale nepredviđene globalne okolnosti na test su stavili poslovanje brojnih poduzetnika, naročito malih i srednjih. Poslovanje se mnogima promijenilo, ali i zakompliciralo. Od posljedica novih okolnosti neki se nisu oporavili, nekima će oporavak biti dugotrajan, a neki su se uspjeli brzo vratiti na noge uz pomoć pouzdanog partnera.

"Kao izravni sudionici turističkog sektora koji je bio jedan od najteže pogođenih posljedicama pandemije, imali smo veoma teško i nepredvidivo razdoblje koje je ostavilo veliku štetu na naše poslovanje. Situacija sa potresom nas je dodatno pogodila i bili smo u nezgodnoj situaciji jer nedugo nakon što smo završili i otvorili hotel bila je potrebna renovacija. Tada se iskazalo Croatia osiguranje, od prvog poziva i kontakta s agentom do same isplate štete u segmentu osiguranja imovine. Na kraju dana bez obzira koliko on bio težak nekako lakše predahnem jer znam da u cijeloj toj priči nismo bili sami", kaže poduzetnik Domagoj Dujić, suvlasnik heritage hotela Manda u Zagrebu.

Naime, u programu osiguranja poduzetnika, Croatia osiguranje je samo u 2021. godini obradilo 48 tisuća šteta i isplatilo 458 milijuna kuna hrvatskim poduzetnicima. Koliko god ste sve dobro isplanirali i pripremili se, nepredviđene lokalne i globalne okolnosti, klimatske promjene, nesreće i nezgode mogu se dogoditi u svakom trenutku. Posljedice za tvrtke mogu biti razarajuće i svaki poslodavac u takvim situacijama ima veliku odgovornost prema svojim zaposlenicima, klijentima, pa i sebi i svom poslovanju. Izvući se iz takve krize veliki je izazov i bez podrške sigurnog partnera vrlo je teško obnoviti poslovanje.

"Bez osiguranja za nas koji živimo od poljoprivrede nema ni stabilne proizvodnje, a svoje usjeve ne možemo prepustiti slučaju. Suša nam postaje sve veći problem i uz Croatijino osiguranje, koje nam je automatski isplatilo štetu, pokrili smo gubitke u proizvodnji", kaže Borislav Bićanić, vlasnik OPG-a iz Oštrog Vrha koji se sa svojom obitelji već više od dva desetljeća bavi poljoprivredom.

A da je Croatia osiguranje pouzdan partner govori i zadovoljstvo klijenata iz ostalih sektora, koji ne ističu samo brzu i sigurnu isplatu šteta kao najveću prednost osiguranja, već i cijeli proces ugovaranja i vođenja osiguranja. Tako su i u Gideon Brothersu, uspješnoj domaćoj tvrtki koja se bavi izradom robota i umjetnom inteligencijom, svjesni da rade u vremenu velike neizvjesnosti i brzih promjena, te da odgovorno upravljanje poslovanjem zahtjeva dodatan fokus na usklađivanje troškova i najvišeg standarda sigurnosti za njihovu tvrtku i poslovanje.

"Pred nama su velike stvari i imati partnera koji će nas moći pratiti u našem sigurnom rastu od velike nam je važnosti. Zato nam je posebno drago što je uz nas Croatia osiguranje, koje svojom tradicijom i iskustvom, ali i vizijom poslovanja budućnosti potvrđuje kako su najbolji izbor u zaštiti i osiguranju poduzetničkih uspjeha. Uvijek na raspolaganju, srdačni i susretljivi sve naše zahtjeve rješavaju u najkraćem mogućem roku, a uvijek idu korak dalje u pronalasku najboljeg rješenja za klijente", kaže dr. Josip Ćesić, jedan od suosnivača Gideon Brothersa i voditelj Odjela za autonomne tehnologije Gideon Brothersa.

Croatia osiguranje poseban fokus stavlja na male i srednje poduzetnike s kojima rade posebno educirani agenti koji ih detaljno savjetuju, izrađuju za njih fleksibilne modele osiguranja i prate ih tijekom razvoja njihovog poduzeća. Vodeći brigu o potrebama poduzetnika, ali i stalnim praćenjem tržišta i trendova u sektoru malog i srednjeg poduzetništva, Croatia osiguranje najintenzivnije radi s poduzetnicima u turizmu i ugostiteljstvu, poljoprivrednicima, poduzetnicima u IT sektoru, te maloprodaji, nekretninama, građevini, proizvodnji, zdravstvu i profesionalnim uslugama, ali i ostalim mikro poduzećima i obrtnicima. Svaki poduzetnik iz bilo kojeg sektora dobiva osiguranje kakvo želi i treba, ugovora samo ona osiguranja koja su mu najvažnija i tako čuva budućnost svog poslovanja, ali i budućnost svojih zaposlenika, te osigurava normalno poslovanje bez obzira ne neočekivane probleme i događaje.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter