INOVACIJA

Croatia osiguranje pokreće suradnju s globalnom IT kompanijom Liferay

Pokrenut razvoj jedinstvene digitalne prodajne platforme za Croatia osiguranje

| Autor: Promo
(Foto: Croatia osiguranje)

(Foto: Croatia osiguranje)


Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, nastavlja razvijati napredna digitalna rješenja i inovacije, ovoga puta u suradnji s globalnom IT kompanijom Liferay, liderom u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo.

Timovi Croatia osiguranja i Liferaya pokreću suradnju na razvoju i implementaciji inovativne digitalne platforme za prodajne predstavnike Croatia osiguranja. Riječ je o naprednom agentskom portalu koji će unaprijediti ukupno korisničko iskustvo i povećati kvalitetu usluge prema klijentu. U narednim godinama, agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom te uvid u proces obrade štete u realnom vremenu za klijenta. Ovaj napredni portal koristit će više od 7.000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

Timove Croatia osiguranja i Liferaya čine digitalni stručnjaci koji rade u čak tri vremenske zone, a smješteni su u Hrvatskoj, Brazilu, Irskoj i SAD-u. Svojom ekspertizom zajednički stvaraju jedinstveni digitalni proizvod, a sve s ciljem kreiranja vrhunskog korisničkog iskustva Croatijinih osiguranika i zaposlenika koji će raditi na navedenom portalu.

Nastavljamo snažno ulagati u digitalizaciju osiguranja, ovog puta u suradnji s Liferayem, jednom od vodećih svjetskih IT kompanija. Naši timovi iskusnih osigurateljnih i digitalnih stručnjaka zajedno će stvoriti napredni one-stop-shop za našu prodajnu mrežu kojim ćemo našim osiguranicima pružiti novo korisničko iskustvo. Ponosni smo na međunarodnu suradnju stručnjaka uključenih u ovaj projekt u koji ćemo dugoročno uložiti više od 10 milijuna kuna”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Liferay je globalno priznata kompanija s mrežom partnera i klijenata diljem svijeta, a 11. godinu zaredom pozicionirana je kao lider u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo. Surađuju s više od 40 osiguravajućih društava širom svijeta, uključujući tri od deset najvećih osiguravajućih grupa na svijetu.

Zahvalni smo što u partnerstvu s Croatia osiguranjem gradimo intuitivan i korisniku jednostavan za korištenje agentski portal. Fleksibilna tehnologija, poslovne mogućnosti i analitika Liferaya pomoći će Croatia osiguranju da već danas primjenjuje napredne tehnologije namijenjene pomaganju klijentima u životno važnim događajima. Sektor osiguranja s ovakvim projektima ulazi na nove terene kako bi pratio stalne promjene u potrebama i očekivanjima klijenata i zaposlenika. Uz Liferay, Croatia osiguranje će napraviti moćno rješenje kojim će ojačati svoju tržišnu poziciju“, rekao je Bryan Cheung, glavni izvršni direktor Liferaya.

 

O Croatia osiguranju:

  • Croatia osiguranje vodeća je kompanija na hrvatskom tržištu osiguranja. Na tom području djeluje više od 135 godina, a dio je Adris grupe od 2014. godine. Croatia osiguranje je uvjerljivo najjači brend i prvi izbor klijenata kada je u pitanju osiguranje. Poslovanje je usmjereno na operativnu učinkovitost, vrhunsku uslugu korisnicima i široki portfelj modernih rješenja osiguranja. Za više informacija posjetiti: www.crosig.hr

 

O Liferayu:

  • Liferay pomaže organizacijama u rješavanju digitalnih izazova pomoću višekanalnih portala, intranet, e-commerce i integracijskih rješenja. Naša je platforma otvorenog koda, što je čini pouzdanijom, inovativnijom i sigurnijom. Pokušavamo ostaviti pozitivan trag u svijetu kroz poslovanje i tehnologiju. Tisuće organizacija u financijskom, zdravstvenom ili javnom sektoru te sektorima osiguranja, maloprodaje, proizvodnje i brojnim drugim industrijama koriste Liferay. Za više informacija posjetiti: www.liferay.com.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum