Optika D&A gotovo 30 godina brine o vidu Istrijana

| Autor: Promo
Akcija 1+1 GRATIS na dioptrijske naočale

Akcija 1+1 GRATIS na dioptrijske naočale


Prije gotovo 30 godina, svoja vrata otvorila je Optika D&A, a do danas kod Istrijana postala je sinonim za jasan i bistar vid. Ovaj obiteljski posao s dugogodišnjom tradicijom svim pacijentima jamči stručnost i kvalitetu kod izrade optičkih pomagala.

Poslovna priča Optike D&A krenula je od samostalne izrade dioptrijskih naočala gdje su se pokazali i dokazali kao vrsni optičari čime je stvoreno čvrsto temelje za ono što Optika D&A danas jest. Kvalitetu i stručnost u radu prepoznao je ZEISS, međunarodna vodeća tehnološka tvrtka, koja je niz godina Vision Partner optike i zajedničkim snagama zalažu se za vizualnu udobnost Istrijana.

Foto

Ono što Optiku D&A izdvaja od ostalih optika u Istri je opremljenost suvremenom ZEISS tehnologijom, ugodan ambijent, stručno, ljubazno i pristupačno osoblje. Veliki naglasak stavlja se na prijateljski odnos kao i individualni pristup svakom pacijentu. Uživajući višegodišnje povjerenje brojnih pacijenata, sa sigurnošću se može reći da je stvoren odnos u kojem je svaki pacijent prijatelj i rado viđen gost. Gotovo svaki Istrijan može potvrditi: “Optika D&A je moja optika. Briga o mom vidu u njihovim je rukama”. Osim pružanja oftalmoloških usluga koje uključuju besplatnu kontrolu vida za sve, prodajom dioptrijskih i sunčanih naočala, u optici vam daju potpunu garanciju na proizvode kupljene i izrađene kod njih.

Foto

Ako dugo niste bili na pregledu vida ili razmišljate o novim naočalama, posjetite Optiku D&A i iskoristite trenutnu akciju 1+1 GRATIS. Pri kupovini jednih dioptrijskih naočala u minimalnoj vrijednosti 799KN druge naočale iz odabrane kolekcije okvira, istih ili drugih dioptrija, dobivate potpuno besplatno. Na vrijeme rezervirajte svoj termin kontrole vida pozivom na broj 052 218 782 ili optiku posjetite na adresi Giardini 6. Kontrola vida potpuno je besplatna, beskontaktna, jednostavna i brza te bez čekanja i uputnica. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter


Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini