RUKOM OSLIKANE I UNIKATNE

OVU PAPIRNATU VREĆICU ZASIGURNO NEĆETE HTJETI SAKRITI: Em je ekološka, em je sa stilom i Le Mode potpisom

| Autor: Lara BAGAR


Em je ekološka, em je sa stilom i to autorskim potpisom. Ručno naslikana Arena i Pula u brončanim tonovima na crnoj pozadini papirnate vrećice jedan je od autorskih noviteta jedinog preostalog pravog butika u gradu Le Modea.

Le Mode unikatne ručno oslikane vrećine (Lara BAGAR)

Ovaj modni bastion profinjenog dekora i suvremenog koji svojim odabirom oduševljava sve pobornike istančanog i dobrog stila za blagdane je pripremio i kolekciju limitiranih vrećica koji potpisuje vlasnik Adnan Hadžović.

Le Mode unikatne ručno oslikane vrećine (Lara BAGAR)

Esteta i umjetnik prije nekoliko godina izdizajnirao je ručno oslikanu kolekciju ljetnih haljina s motivima Pule i Rovinja koji su ubrzo postali ljetni stilski suvenir sa stilom.

Ljubitelji dizajna interijera primijetit će interijer rajske vile u Rovinjskom selu koji ovaj autor potpisuje. Osjećaj za lijepo sada je prenio i na papirnate vrećice koje su same po sebi – poklon koji u sebi nosi poklon.

Le Mode unikatne ručno oslikane vrećine (Lara BAGAR)

Butik zaista može biti ogledalo vlasnika, a u ovom slučaju priča je razrađena do najmanjeg detalja, tako su i Le Mode vrećice s potpisom vlasnika. Originalno i sa stilom, baš kao što je i Le Mode – mjesto sa stilom.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum