LAGERFELDOVA DIVA

Ovo je najbogatija mačka na svijetu: Ima privatnog vozača, kuhara i služavke koje je češljaju četiri puta dnevno

| Autor: Portal NoviList.hr
(Foto: Instagram)

Choupette je zasigurno jedna od najbogatijih mački na svijetu, ona je nasljednica djela bogatstva koje je iza sebe ostavio dizajner Karl Lagerfeld koji je prošle godine iznenadno preminuo.

No ova plavooka maca nije zavela samo Karla, već i mnoge druge pa sasvim zasluženo uživa u raskošnom životu. Mazna Choupette već godinama zarađuje ogromne svote novaca, prema nekim pretpostavkama više od četiri milijarde dolara godišnje.

Tim se iznosima ne mogu na žalost pohvaliti niti neki najpopularniji modeli, ali ova čupavica to odradi bez muke.

foto: Instagram

Prvi je put pozirala u rukama supermodela Laetitije Caste pokraj Eiffelova tornja u Parizu, a zatim su se zaredale brojne ponude. Po nju su dolazile limuzine kako bi je odvele na snimanje, a osim privatnog vozača, ova razmažena diva ima i osobnog kuhara koji joj spravlja delicije od probranih namirnica kao što su rakovi, dimljeni losos i kavijar, a ima i služavke koje su joj na raspolaganju cijeli dan.

One su zaslužne za njenu frizuru, jer Choupette se češlja četiri puta dnevno. Također rade joj stalno društvo, jer ljepotica nikad ne smije ostati bez društva. Služavke su zadužene i za objavljivanje njezinih fotografija na društvenim mrežama.

foto: Instagram

Dizajner je jako volio Choupette, a je jednom izjavio kako bi ju i oženio:

Čupava diva ove je godine posvetila kolekciju odjeće i modnih dodataka #RIPDaddy svom preminulom Karlu, a prihod od prodaje namijenila je skloništu za napuštene životinje u Kaliforniji.

Lagerfeldova mezimica nedavno proslavila osmi rođendan, a tom prigodom priređeno je i slavlje u njezinom apartmanu.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum