MEKANI BOB

Klasična frizura dobila je opuštenu verziju koja se lako održava

| Autor: Mija Dropuljić
Ilustracija (iStock)

Ilustracija (iStock)


Za svjež izgled i malu promjenu, kosu možemo skratiti za nekoliko centimetara i dobiti sasvim novi efekt. Zato ovoga proljeća nosimo mekani bob – ležernu frizuru bez oštrih rubova!

I dok je posljednjih mjeseci popularan klasičan ravni bob s oštrim rubovima, poput talijanskog, dolaskom toplijih dana se odlučujemo za varijantu koja čini kosu laganom i raspuštenom, u skladu s toplom sezonom. Frizura je kompaktna, ali nije previše precizno ošišana zbog brojnih slojeva. Upravo ova slojevitost odgovorna je za mekan, ženstven izgled i ono što trendu daje ime: mekani bob.

Ovaj tip šišanja i frizure je posebno prikladan za dame koje imaju tanku kosu i žele više volumena i živahnosti. Budući da kod ovog načina šišanja frizura obično završava malo iznad ramena, kosa bi već trebala biti srednje duljine.

Najbolja stvar kod mekog boba? Ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje ispred ogledala, a nakon pranja izgleda ležerno i lijepo, čak i kada se osuši na zraku. Kako biste dodatno naglasili nježnu siluetu trendi frizure, duljine možete nježno sušiti prema unutra pomoću okrugle četke. Malo ulja za kosu ili spreja za sjaj osigurava sjajnu završnicu i vaša proljetna frizura je gotov!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater