pulska modna dizajnerica

Antonela Gregorović uz goste predstavila novu kolekciju za proljeće-ljeto 2023.

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Bolkica i S hand art, Ivana i Slavica sa svojim proizvodima (foto: Giordano Cellich)

Bolkica i S hand art, Ivana i Slavica sa svojim proizvodima (foto: Giordano Cellich)


U pulskom modnom studiju Showroom Antonela na Verudeli, pulska modna dizajnerica Antonela Gregorović predstavila je novu kolekciju za proljeće-ljeto 2023. Glavne su karakteristike kolekcije mornarski stil, pruge u plavo-bijeloj kombinaciji, jeans te čipkane haljine.

Svoju je priču Antonela odlučila proširiti te ponuditi lokalnim proizvođačima mogućnost da se i oni predstave široj publici, vodeći se mišlju "kupuj lokalno, pomogni malim proizvođačima", kao što je i ona sama. U Showroomu su tako ujedno predstavljeni lokalni "hand made" kreatori: Bolkica (Pula) s heklanim torbicama, IK Iva Kuzmanović Atelier (Pula) s torbama i ruksacima od eko-kože, OKOR (Fažana) s nakitom od maslinovog drva i epoxy smole, Cal Nova 1787 (Vodnjan) s nakitom od maslinovog drva, GIGI (Premantura) s nakitom od gline i fimo mase, Sorinele (Rovinj) s nakit od plexyglasa, S hand Art (Pula) s ručno oslikanim unikatnim svilenim marama i Idea Art Keramika (Pula) sa šalicama i ribicama od keramike.

Iz nove kolekcije Showrooma Antonela Ana BolobichioIz nove kolekcije Showrooma Antonela (foto: Ana Bolobichio)

Jedini predstavljeni suradnik koji nije iz kategorije hand made, niti lokani, je LYKKE. Riječ je mirisnim medaljonima, nakitu od 18 karatne pozlate. Medaljoni su inspirirani tradicijom, samo što se umjesto fotografije skriva spužvica koja je dostupna u deset boja. Spužvica se obogaćuje vlastitim parfemom ili eteričnim uljem koje dolazi u pakiranju.

Showroom Antonela je lokalnoj publici poznato ime iz modnog svijeta, s dvadesetogodišnjim stažem na modnoj sceni. Proteklih devet godina na Verudeli izlaže svečane haljine filigranske izrade, prepune detalja.

Posljednjih je godina upotpunila svoju ponudu trenerkama, dnevnim haljinama i svilenim lasticima za kosu. Osim lokalnoj publici, mnogo je gostiju koji su prepoznali kvalitetu i cijene ručni rad te joj se svake godine vraćaju po novi komad odjeće kojim će upotpuniti svoj ormar te odnijeti uspomenu iz Pule u neku daleku destinaciju.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter