NAJNOVIJEOD DANAS

U prodaji najpovoljnije ulaznice za osmi DIMENSIONS FESTIVAL


Dimensions festival doživjet će osmo izdanje od 28. kolovoza do 1. rujna 2019. godine u Puli, javljaju organizatori. Prve i najpovoljnije regionalne festivalske ulaznice - Superranograbilice, koje osiguravaju četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo već su u prodaji na www.entrio.hr/event/dimensions-festival-2019--5788.

Ovogodišnji Dimensions festival u Areni je otvorio kultni njemački glazbeni sastav Kraftwerk, a uz njih njemački kompozitor i glazbenik, Nils Frahm, detroitski house i techno autoritet Moodymann, jazz saksofonistica i skladateljica Nubya Garcia.

Glavne zvijezde festivalskog line-upa ove godine bili su Bonobo, koji je odsvirao sedmosatni set na glavnoj pozornici, techno kraljica Nina Kraviz koja je nastupila čak dva puta, te korejska producentica u strelovitom usponu Peggy Gou, elektro mag Jon Hopkins zatim Lena Willikens, Amp Fiddler, Helena Hauff, Detroit In Effect, Batu, Ben UFO, Helena Hauff, James Holden & The Animal Spirits, Azymuth & Marcos Valle i mnogi drugi.

Tijekom četiri festivalska dana više od šest tisuća posjetitelja uživalo je u nastupima 150 vrhunskih glazbenika, plesalo na jednoj od deset festivalskih pozornica, te se ukrcalo na desetke party brodova koji su plovili brijunskim arhipelagom.

Dimensions festival ne staje s aktivnostima ni u zimsko vrijeme. Tako su organizatori festivala upravo priredili 15 snimki nastupa ovogodišnjeg Dimensions festvala, među kojima se nalaze nastupi uživo Gigi Masin, Silicon Scally, London Modular Alliancea te DJ setovi UMFANG, Red Grega, Skepticala te mnogih drugih.

Festival je nedavno u suradnji s Red Bull Music pokrenuo novi projekt Get Down Early, klupski serijal s ciljem predstavljanja DJ-eva u usponu. Get Down Early će predstaviti velike zvijezde poput Legowelta, Marcellus Pittmana i Martyna koji će za promjenu nastupiti kao warm-up za mlade, nove DJ-eve koji su članovi DJ Directoryja, postavljajući tako primjer drugačijeg vođenja nekog klupskog programa. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam