NAJNOVIJEPOVRATAK NA SCENU

Grupa Fit objavila singl "Ljubav je magija"


Legendarna riječka grupa Fit i dalje je aktivna te se vratila na scenu novim singlom "Ljubav je magija". Novi singl sniman je u studiju Nene Belana u Rijeci i Zorka Opačića u Amsterdamu. Autori su Opačić i pjevač Davor Lukas, bubnjeve svira Alen Tibljaš, a bas gitaru Robi Jovanović. Na novogodišnjem koncertu u Rijeci premijerno su predstavili singl te odsvirali sve hitove s njihovih prethodnih albuma kao što su "Mačka", "Zaboravit ću sve", "Telefon" i dr.

- Trenutno smo Zorko i ja u Amsterdamu i nastavljamo rad na novim pjesmama. Izbacivat ćemo svakih par mjeseci novi singl, a krajem godine bismo počeli razmišljati i o novom albumu. Koncertna aktivnost počela je u Puli početkom prosinca, a odsvirali smo i fenomenalan koncert na riječkom Korzu te nastavljamo u ožujku turnejom po većim gradovima uključujući Rijeku, Zagreb, Sarajevo, Beograd, Novi Sad, kaže Lukas. Grupa je postala prepoznatljiva po stilu koji snažno priziva školu riječkog zvuka.

- Zasad ostajemo vjerni prepoznatljivom zvuku gitarističkog power popa, mada u sljedećim pjesmama možete očekivati suvremeniji pristup i promjenu zvuka benda, najavljuje Lukas. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: new hospital − Building yard (1)
Pula: new hospital − Building yard (1)
Webcams provided by webcams.travel add a webcam