PULA

Večeras "Bruti šporki istrijanski pirati"

| Autor: Vanesa BEGIĆ
Pirati bujne mašte su Šandor Slacki stariji, Šandor Slacki mlađi, Berislav Mudrovčić i Ian Tataj

Pulski cafe bar Lipa, Best Event u suradnji s Teatrom Nemerik večeras, s početkom u 19.30 sati organizira reprizu kabaret predstave "Bruti šporki istrijanski pirati". Predstava igra u cafe baru Lipa, u Emovoj 1, kraj Arene.

Izvedba je bazirana na priči "Biserujka" koju je Florijan Veneruzzo napisao i objavio na svom blogu morskivalic.com, a koja je već uprizorena prošlog prosinca u Zerostrasseu, s tim da je ovo bila nešto izmijenjena verzija. Publiku su kao pirati bujne mašte zabavljali Šandor Slacki stariji, Šandor Slacki mlađi, Berislav Mudrovčić i Ian Tataj, a njih je na gitari pratio Srđan Kolarević.

- To je priča o četiri lažljiva pirata koja pričaju budalaštine jer im u to što pričaju nitko ne može povjerovati. Druga stvar je to što oni sami sebe zabavljaju u nekakvoj oštariji koja se zove Pantagana Express i njima je lijepo. Pjevaju i uživaju u mašti i avanturama koje su navodno proživjeli, kaže Šandor Slacki stariji.

Ova predstava će se izvoditi srijedom navečer u cafe baru Lipa, a vrijedna ekipa priprema i drugi dio "Ružnih istarskih pirata" koji bi trebao biti izveden pred kraj veljače ove godine.


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of