U 20 sati

U BALAMA U NEDJELJU ZANIMLJIVI GLAZBENI NASTUPI: The Gentleman te Ivan Grobenski & Siromahi i Lazari bend u Kamenim pričama

| Autor: Mladen RADIĆ
The Gentleman

The Gentleman


 U konobi Kamene priče u Balama u nedjelju će se održati dva koncerta na kojem će nastupiti The Gentleman te Ivan Grobenski & Siromahi i Lazari bend.

U 20 sati prvo će se predstaviti The Gentleman, svestrani glazbenik dubokog senzibiliteta, kantautor i multiinstrumentalist. Svoj prvi album objavio je 2017., a ove je godine objavio dva singla "Hide & Seek" i "You Always Came in Flowers" koji najavljuju izlazak njegovog drugog albuma. Nedavno je sudjelovao u projektu "Zagreb Calling" u sklopu kojeg je snimio akustičnu verziju pjesme "Hide & Seek". Nastupao je diljem Hrvatske i regije, te na INMUSIC festivalu 2019. Surađivao je i s mnogim hrvatskim glazbenicima i bendovima (Ivan Grobenski, U pol 9 kod Sabe, Mak Murtić, Moskau, Filip Pavić, Anna Moor i dr.)

The Gentleman, pravim imenom Marko Lucijan Hraščanec, autor je glazbe za niz kazališnih predstava i radijskih drama. Radijska drama "Ne zaboravi pokriti stopala" za koju je skladao glazbu dobila je nagradu Hrvatskog glumišta 2020. godine. Također je čest suradnik obrazovnog i filmskog programa Hrvatske radiotelevizije.

U nedjelju u 21 sat u Kamenim pričama nastupaju Ivan Grobenski & Siromahi i Lazari bend.

Grobenski je na sceni jednako dugo koliko i nije bio na sceni, a od 2017. pričaju da je odmetnik u kantautorskim vodama. Objavio je tri samostalna albuma ("Lessons in Life and Love", "On Death & Other Problems" i "Siromahi & Lazari"), tri albuma uživo ("Live Lessons", "IG and the Broken Heavenly Orchestra Live from Hell" i "Zacharana Mochvara FB Live Session") i "Island Life" EP.

Grobenski nastupa uz pratnju benda Siromahi i Lazari koji čine Leo Beslać, Marin Hraščanec i Marko Lucijan Hraščanec.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater