PULA

TIDAM-TIDAŠ U ČETVRTAK OD 18 DO 20 SATI: Sajam razmjene u Rojcu uz prethodnu prijavu

| Autor: Lara BAGAR
Razmjenjuje se odjeća, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, ukrasi… (Zelena Istra)

Razmjenjuje se odjeća, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, ukrasi… (Zelena Istra)


Imaš viška odjeće, nakita, knjiga? Imaš manjka kuna, lipa, eura u novčaniku? Voliš druženje, dobru glazbu i ekološki si osviješten? Tada je ovo pravi događaj za tebe, pozivaju iz Zelene Istre na još jedan sajam razmjene bez novca, sada u sklopu aktivnosti nove Radione Re-Geppetto u Rojcu. TiDam-TiDaš swap sajam razmjene održava se u četvrtak, 9. rujna, od 18 do 20 sati u unutrašnjem dvorištu Rojca.

Za razliku od buvljaka, na swap događajima stvari se razmjenjuju, ne naplaćuju. Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo i izabiremo stvari koje nam trebaju iz ostale ponude, pojašnjavaju iz Zelene Istre.

Prijaviti se treba putem maila ured@zelena-istra.hr jer je broj sudionika zbog epidemioloških mjera ograničen. Na dan sajma donesu se predmeti koji se žele pokloniti (ne više od 10-ak) i na info-štandu se zamijene za bonove (svaki predmet jedan bon) koji se mogu zamijeniti za željene predmete iz ponude. Zadnjih sat vremena razmjena je moguća i bez bonova, do isteka zaliha. U obzir dolaze odjeća i modni dodaci, svi "fora" i "otkačeni" komadi odjeće, knjige, stripovi, ploče, CD-i, igrice, kućanski aparati, decor predmeti, slike, okviri i slično, važno da je očuvano, čisto, bez fleka, u funkciji i ispravno. Dodatne informacije na 099/705-8210 ili ured@zelena-istra.hr.

Sajam je dio projekta "R.O.J.C.: Razvijamo - Omogućavamo - Jačamo - Cijenimo" koji provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pulom i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancira se iz Europskog socijalnog fonda i Vladinog Ureda za udruge.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of