GALERIJA MAKINA: IZLOŽBA "TIJARAARTNEWS, ISTRA WEDDING DESTINATION"

Svadbena fotografija kroz različite izričaje


TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 24 rada hrvatskih fotografa, a koja je otvorena u subotu navečer u pulskoj Galeriji Makina.

Ta je izložba ujedno i uvod u Istarski festival vjenčanja koji će se održati u dva termina, u petak, 19. siječnja velikom modnom revijom u Domu hrvatskih branitelja, i tjedan kasnije, 27. i 28. siječnja Sposa newsom, također u DHB-u.

Izložbu svadbenih fotografija otvorio je voditelj Makine Hassan Abdelghani ističući da mu je velika čast što se sada u tom prostoru organizira takva izložba, o samome festivalu vjenčanja i o tome što donosi govorila je Marijana Dabo Percan iz Tijara model & event managementa, a Rajko Boričić, predstavljajući izložene radove, kazao je da je riječ o kvalitetnim fotografijama koje nadilaze striktnu komercijalnu komponentu te postaju prava umjetnička ostvarenja.

Posjetitelji su mogli pogledati radove 11 hrvatskih fotografa: Foto Festival wedding photography, Matija Kljunak Weddings, Gospon Slikar Weddings, Saša Halambek photography, Lukart wedding photography, Šimunić – Pulić wedding photography, Ivančić photography, Indigoblu weddings, Edna Jurcan Photography, Pirowski wedding photography, With love from Anushcka.

Izložba će se potom moći pogledati do 19. siječnja od 18 do 20 sati te u subotu, 20. siječnja od 10 do 13 sati.

SPOSAnews, Istarski festival vjenčanja postao je dio većeg koncepta koji će se provoditi cijele godine. Festival će se kroz godinu odvijati u raznim podprogramima. TIJARAfashionNEWS, veliki modni događaj koji će predstaviti dvadeset i jednog dizajnera iz cijele Hrvatske održat će se 19. siječnja u 20 sati u Domu hrvatskih branitelja.

TIJARAsposaNEWS, Istarski festival vjenčanja, tradicionalno će se kroz dva dana, 27. i 28. siječnja održati u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Tom prilikom predstavit će se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja.

Kampanja za ovogodišnji Festival nastala je u Galeriji Cvajner uz tehničku potporu tvrtke Voice Box Vision. Naime, Festival nastavlja promociju Istre kao wedding destinacije pritom prikazujući vjenčanja kroz razna povijesna razdoblja na lokalitetima u Istri. Prostor Galerije Cvajner idealno se uklopio u program. Pod vodstvom fotografkinje Ivane Tomić zablistala je manekenka Julija Gerenčir u haljini Vjenčanica Biba. Za make up se pobrinuo Le Beauty Mansion, dok je za frizure zaslužan Studio Lara. (Vanesa BEGIĆ, snimio Dejan ŠTIFANIĆ)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of