PROMJENE NA VIDIKU

Sanjate o promjenama? Ako spadate u ovih šest horoskopskih znakova, ČEKA VAS NOVI POČETAK

| Autor: P. N.

Ohrabreni zvijezdama, ovi horoskopski znakovi bi doista mogli imati potpuno novi početak.

Jeste li ikada sanjali o tome da napustite sve i promijenite vlastiti život? Za neke horoskopske znakove, ovaj bi se san mogao pretvoriti u stvarnost. Neki znakovi trebaju promjene u vlastitom životu i imaju snažan karakter zbog kojih će to i ostvariti.

Ohrabreni zvijezdama, ovi horoskopski znakovi bi doista mogli imati potpuno novi početak, prenosi MSN

Ovan: Jači nego ikad

Ovnovi će se u 2020. godini osjećati puno smirenije nego proteklih godina. Pritisak je pao s njihovih ramena i osjećaju se dovoljno snažno da krenu ispočetka i daju šansu životu o kakvom su oduvijek sanjali. 

Bik: Već putuje

Bikovi se već pakiraju i spremni su na polazak. 2020. će donijeti mnoštvo promjena za ljude rođene u znaku Bika i oni će zato biti u iskušenju da promijene živote. I to vrlo brzo!

Rak: Budite svoji! 

Rakovi već godinama fantaziraju o promjeni života. Promjena ih trenutno ne plaši, a pomisao na kretanje ispočetka uzbuđuje ih više nego išta drugo.

Lav: Usponi i padovi

Zvijezde pripremaju velika iznenađenja za lavove u ovoj godini pa stoga, pozdravite nestabilnosti. Radije nego da prihvatiti promjene zbog kojih niste pretjerano entuzijastični, zašto ne bi vlastitu energiju uložili u promjenu života?

Jarac: Novi list

Sve do ove godine, jarci su voljeli rutinu i red koji je ona donosila u njihov život. Iako, njihova se ljubav prema rutini ove godine približava kraju. Jarčevi će uskoro naučiti da u životu postoji puno više od reda - postoje i uspomene koje treba stvoriti.

Vodenjak: Prati svoje snove

Avantura, znatiželja i otkrića, vrlo su važna za vodenjake. Stoga ne čudi što žele sve ostaviti iza sebe i promijeniti si život ove godine. Upravo je spontanost ono što Vodenjaka čini Vodenjakom.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum