slažete li se?

Reddit tema: "Visoki su i atraktivni. Nikada nisam bila u zemlji s toliko zgodnih muškaraca kao u Hrvatskoj"

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (foto Pixabay)

Ilustracija (foto Pixabay)


Jedna korisnica Reddita započela je raspravu na toj društvenoj mreži pitanjem: "Zašto su hrvatski muškarci tako zgodni?", piše Index.hr

"Ne tražim romansu, već sam htjela istaknuti da se ne može ne primijetiti koliko su hrvatski muškarci visoki i atraktivni. Mislim da nikada nisam bila u zemlji s većim brojem zgodnih muškaraca", napisala je i dodala da nema pitanje, već da je to samo htjela reći.

"Bravo, Hrvatska, što proizvodiš tako izvrsne muškarce", zaključila je objavu. 

Njezin upit prikupio je više od sto komentara u kratkom vremenu nakon što je objavljen. Prenosimo neke od njih. 

"Mislim, rekao bih za sebe kao Hrvata da sam prilično zgodan, ali naravno postoje i zgodniji od mene. Ako naučite voljeti sebe, naučit ćete voljeti i druge. No najljepše djevojke koje sam vidio su odavde", naveo je jedan korisnik. 

"Jer imamo lijepe žene koje su nas rodile", odgovorio je drugi. 

"Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci, Slovenci, Crnogorci, Kosovari, svi su zgodni. Ja sam Latina i živim u Bosni, također su i djevojke jako lijepe", napisala je jedna korisnica. 

"Jer smo visoki. Ja sam visok 186 cm i u Hrvatskoj je to jedva iznad prosjeka dok 95% svijeta misli da sam stvarno visok. No i kombinacija tamne kose sa svijetlim očima čini svoje", rekao je jedan korisnik. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum