snimljeni u šetnji

NOVI PAR NA SCENI? Svi već šuškaju o novoj vezi poznate hrvatske glumice i političara

| Autor: Glas Istre
  Foto: Tomislav Kristo, Vanesa Pandzic / CROPIX

Foto: Tomislav Kristo, Vanesa Pandzic / CROPIX


Je li među njima samo prijateljstvo ili tu ima nešto više, kako se naveliko piše otkako su glumica Kristina Krepela i političar Marin Miletić snimljeni u šetnji Maksimirom, zasad je teško reći. Akteri priče ne otkrivaju ništa - nema ni potvrde ali ni negativnog odgovora na pitanje o navodnoj novoj vezi, piše Jutarnji list

Kristina Krepela nam je, vrlo pristojno, u kratkoj poruci rekla da svoj privatni život ne komentira te zahvalila na razumijevanju. Zastupnik Mosta, pak, javio se iz Sabora gdje je, kako nam je napisao u SMS-u, usred rasprava.

- Kristina posebno čuva svoj privatni život godinama. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara - napisao je Miletić.

Sigurno je da su 42-godišnja glumica i njezin vršnjak političar prijatelji, barem prema onome što pokazuju njihovi profili na društvenim mrežama. Krepela je jedna od samo četrdesetak ljudi koje saborski zastupnik iz Rijeke prati na Instagramu i često jedno drugome lajkaju objave.

Inače, po kuloarima se već izvjesno vrijeme šuška da među njima ima nešto, a mnogima je fotografija koju je snimio čitatelj 24sata bila potvrda tih priča o bliskosti tog dvojca. Prije otprilike mjesec i pol dana čitatelj Jutarnjeg vidio ih je u pokušaju iznajmljivanja stana.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter
Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater