HOROSKOP

NJIHOV SEKS JE PRAVI DOŽIVLJAJ Pogledajte kojih se pet horoskopskih parova najbolje slažu u krevetu

| Autor: Glas Istre

Po astrolozima, odličan seks događa se upravo između ovih pet horoskopskih parova

Ovan i Strijelac

Šta se dobije kad pomiješate vatru i vatru? Pa, još veća vatra! Strijelčevi vole začiniti situaciju u spavaćoj sobi, a za to je najbolji partner strastveni i neustrašivi Ovan. Zajedno će provesti vrele sate isprobavajući razne poze i seksualne igračke. Oboje su skloni novim stvarima i avanturama, a svaki trenutak njihovog maratonskog susreta bit će seksi. 

Lav i Strijelac

Još dva vatrena znaka čije je spoj u krevetu jako vruć. Lav će se potruditi onoliko koliko ga budete hvalili, a Strijelac voli da ga se hvali. Strijelčevi vole istraživati, a susret s Lavom otkrit će im nove vidove užitka.

Vodenjak i Ovan

Vodenjak je nekonvencionalna i maštovita. Voli smišljati nove načine seksualnog zadovoljavanja, a kad se spoji s energičnim Ovnom, imat će dovoljno želje i volje da digne svoj seksualni život na novu razinu. 

Blizanci i Vaga

Blizanci su kraljevi malih prljavih razgovora. U paru s Vagama dobro će se zabaviti, posebno jer obje strane vole malo glume u spavaćoj sobi. Doktor i medicinska sestra, pilot i stjuardesa, direktor i sekretarica. Pustite mašti na volju. 

Škorpija i Ribe

Nemojte da vas zavara njihova narav, Škorpije i Ribe zajedno su poput vatrometa. Strastveni i intenzivni Škorpioni vole biti malo čudni u krevetu, dok su Ribe sanjive i nježne. Škorpion će dobiti priliku da istraži svaku fantaziju koju ima, a Ribe su spremne na sve kako bi njihov ljubavnik bio zadovoljan.


Podijeli: Facebook Twiter
Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater