Nagrada žirija European Design Awards: STUDIO SONDA I GRADSKA KNJIŽNICA POREČ DOBITNICI VELIKE NAGRADE ZA DIZAJN

| Autor: Glas Istre
Projekt 100% Covid Free putovanje realiziran za Festival BOOKtiga u Poreču

Projekt 100% Covid Free putovanje realiziran za Festival BOOKtiga u Poreču


Projekt 100% Covid Free putovanje realiziran za Festival BOOKtiga u Poreču i gradsku knjižnicu, Studiu Sonda donio je Veliku nagradu žirija European Design Awards, kao i zlato u kategoriji Promotions. Broncom je nagrađen rad Berba - brendiranje, vizualni identitet i ambalaža za Vina Bertoša.

Jedna od najutjecajnijih institucija za ocjenu radova u dizajnu i kreativnim komunikacijama, European Design Awards, dodijelila je Studiu Sonda jednu od dvije najvrijednije nagrade tog europskog natjecanja: nagradu žirija.

Ova nagrada dodjeljuje se radu koji se od svih prijavljenih istaknuo važnom porukom, a osvojio ju je projekt 100% Covid Free putovanje, realiziran za Festival BOOKtiga i knjižnicu u Poreču. Isti rad osvojio je zlato u kategoriji Promotion/Serija plakata.

Važnost nagrade žirija dodatno naglašava činjenica da njega ne čine profesionalni dizajneri kao u većini natjecanja, već skupina teoretičara i kritičara dizajna, novinara te urednika uglednih dizajnerskih časopisa. Inicijativa od 2007. godine okuplja dizajnerske časopise iz cijele Europe, uz pokroviteljstvo Međunarodnog vijeća za dizajn Ico-D.

Broncom je nagrađen Sondin rad Berba (brendiranje, vizualni identitet i ambalaža za Vina Bertoša). Nagradu žirija Sondi je tijekom online dodjele dodijelio urednik Eye Magazinea John L. Walters (UK).

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater