NAJNOVIJEU istarskom narodnom kazalištu

Koncert "Puli s ljubavlju" u znak sjećanja na Olivera

| Autor: Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

"Puli s ljubavlju“, naziv je gala koncerta koji će se u povodu Dana grada Pule održati u nedjelju, 5. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu u Puli. Koncert se ove godine održava u znak sjećanja na najpoznatijeg hrvatskog glazbenika Olivera Dragojevića, koji će posthumno ove godine dobiti Povelju "Počasnog građanina Grada Pule" odnosno u čast njegovih djela i svih dobrotvornih koncerata koje je održao u Puli. Na koncertu koji započinje u 20 sati nastupiti će poznati splitski glazbenici Meri Cetinić i Tedi Spalato, a pridružit će im se istaknuti kantautori Lea Dekleva i Bruno Krajcar koji su dugi niz godina surađivali s Oliverom Dragojevićem.

Ulaz na ovaj koncert je slobodan a ulaznice za ovaj gala koncert mogu se već od jučer preuzeti na blagajni INK u Puli od 10 do 13 sati, a organizatori ističu da svaki posjetitelj može maksimalno preuzeti četiri ulaznice.

- Iznimno me raduje koncert u Puli povodom Dana grada. Meri Cetinić i ja donijet ćemo dašak Dalmacije u Puli i Istru, a kao glazbenik posebno se veselim Istarskom narodnom kazalištu. S obzirom da sam u životu puno vremena proveo u teatru, znam da je u takvom intimnom ambijentu druženje s publikom najljepše, poručio je Tedi Spalato uoči dolaska u Pulu.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela
Pula: Aquarium − ndash; Fort Verudela

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom
Webcams provided by webcams.travel add a webcam