MOĆ DRUŠTVENIH MREŽA

Kompanija zbog jednog videozapisa o "vampirskom" serumu zaradila preko milijun dolara

| Autor: Glas Istre
Pixabay

Video je pogledan više od 3.5 milijuna puta, a očito su mnogi koji su pogledali odlučili i kupiti proizvod jer je potvrđeno da ih je The Ordinary prodao čak 100.000 u samo nekoliko tjedana

Tinejdžerica Kaelyn White sasvim je slučajno postala glavni "krivac" što je kompanija The Ordinary zaradila više od milijun dolara u samo nekoliko tjedana. 

Naime, Kaelyn je na svojem TikTok profilu objavila fotografije kože svojega lica prije korištenja proizvoda "AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution" kompanije The Ordinary, te nakon korištenja. Također je pokazala kako lice izgleda s crvenim serumom koji podsjeća na krv. 

- Ovaj proizvod pomaže osobama s ožiljcima od akni, kao i kod neujednačenog tona kože - napisala je Kaelyn uz naslov "Kako sam očistila svoju kožu", prenosi News

Video je pogledan više od 3.5 milijuna puta, a očito su mnogi koji su pogledali odlučili i kupiti proizvod jer je potvrđeno da ih je The Ordinary prodao čak 100.000 u samo nekoliko tjedana. 

Kaelyn je na neki način pokrenula i trend, jer su se na TikToku potom počeli pojavljivati i drugi videozapisi korisnika ovoga proizvoda, a svima je najzanimljiviji "vampirski" izgled lica nakon stavljanja crvenog seruma. 

FOTO/TikToki

izvor: Novi list


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of