NAJNOVIJECIJELI JE HOLLYWOOD U ISTRI!

Je li prelijepa Blake Lively, Reynoldsova supruga još uvijek u Rovinju?

| Autor: Borka PETROVIĆ


Poznati holivudski glumac Ryan Reynolds na Instagramu je objavio četiri fotografije - dvije sa snimanja reklame, jednu zajedničku s ekipom na snimanju koju je fotografirala upravo Blake te jednu na kojoj se grli sa svojom suprugom

Sudeći prema Instagramu poznatog holivudskog glumca Ryana Reynoldsa njemu se u Istri pridružila i proslavljena supruga, glumica Blake Lively s kojom ima dvoje djece.

Naime, dok je Samuel L. Jackson vikend pauzu od snimanja filma kratio posjetom Brijunima, Fažani i Puli, Reynolds je snimao reklamu za američki Aviatio Gin, čiji je djelomično vlasnik. Na Instagramu je objavio četiri fotografije - dvije sa snimanja reklame, jednu zajedničku s ekipom na snimanju koju je fotografirala upravo Blake te jednu na kojoj se grli sa svojom suprugom.

Dan ranije, sa svojim je pratiteljima na profilu podijelio slike izranjavanog lica (za potrebe filma) riječima "Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice...preporučujem Hrvatsku. Volim ovo mjesto", našalio se Reynolds.

Ryan i Blake, koja je najpoznatija po ulozi u seriji "Gossip Girl", upoznali su se 2010. zajedno snimajući film "Green Lantern". Iako su oboje bili u vezama, nakon godinu dana ljubav je presudila, a 2012. su se i vjenčali. U braku su dobili dvije kćeri - četverogodišnju James i dvogodišnju Inez.

Inače, Reynolds zajedno sa Salmom Hayek i Samuelom L. Jacksonom u Rovinju snima film "The Hitman's Wife's Bodyguard", a početkom svibnja film se nastavlja snimati u zagrebačkoj metropoli. No, dok su ovdje, proslavljeni holivudski glumci ljepote Istre rado dijele na društvenim mrežama sa svim svojim vjernim pratiteljima.


Podijeli: Facebook Twiter
Više iz rubrike

Vremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini
Webcams provided by webcams.travel add a webcam