POVREMENI SEKS

Dadilja Fran se otvorila o svojem ljubavnom životu: "Imam prijatelja s povlasticama i to me drži na životu"

| Autor: P. N.
Instagram

Imam bivšeg gay muža kojega volim i koji je uvijek tu za mene. Također imam nekoga sa strane tko je prijatelj s povlasticama - priznala je Fran Drescher

Najpoznatija "Dadilja" Fran Drescher u jednom od nedavnih intervjua iznijela je vrlo osobne informacije kada je njezin ljubavni život u pitanju. Iako je trenutno slobodna, priznala je kako uvijek "na liniji" ima partnera za "ležerni seks bez obaveza". 

- Znate, ja sam trenutno nekako u vezi sama sa sobom i to ide jako dobro. Ne zabavljam se ni s kime. Imam bivšeg gay muža kojega volim i koji je uvijek tu za mene. Također imam nekoga sa strane tko je prijatelj s povlasticama - priznala je 62-godišnja glumica, prenosi PageSix

Zvijezda serije "Dadilja" dodala je kako se zbog teškog rasporeda u kojemu često putuje, s "prijateljem" vidi samo otprilike dva puta mjesečno, ali i da je to "sasvim dovoljno". 

- Jako smo komotni jedno sa drugime i imamo svoju rutinu. Uvijek je to isto iskustvo. Nikad ne idemo van ili u restorane, mi nismo u vezi. Ali ono što radimo, radimo sjajno. Naravno da se seksamo, to me i drži na životu - dodala je Nanny Fran. 


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of