ARTISTIC NAKON 11 GODINA U NOVOM RUHU Frizure i šminka za sve prigode, ali i kutak za muškarce

Velika novost je Artistic Barbers kutak za mušku populaciju. Posebno uređen i izdvojen dio za muškarce i educirani barber Katarina Ivković, kaže Kristina Brkić, vlasnica Aritistica

| Autor: Ružica KORACA
Novi Artistic Barbers/Kristina Brkić i djelatnice frizerskog salona Artistic

Novi Artistic Barbers/Kristina Brkić i djelatnice frizerskog salona Artistic


Frizerski salon Artistic ponovno je otvorio svoja vrata. Naime, nakon 11 godina poslovanje, vlasnica Kristina Brkić odlučila je preurediti prostor i unijeti novitete.

- Vikend je bio rezerviran za svečano otvorenje i druženje s poslovnim partnerima i prijateljima. Salon posluje od 2010.godine u Vinkuranu. Savjetovala sam se s arhitekticom Ines Jelovac i došla na ideju o proširenju poslovnog prostora i unapređenje poslovanja. Velika novost je Artistic Barbers kutak za mušku populaciju. Posebno uređen i izdvojen dio za muškarce i educirani barber Katarina Ivković, kaže Kristina i dodaje:

Našoj gospodi nudimo pravi spa za muškarce gdje se uz svaku uslugu šišanja ili oblikovanja brade mogu opustiti uz čašicu viskija. U dodatnoj ponudi nude se tretmani protiv peruti i opadanja kose, aroma tretman s toplim ručnikom i masažom lica, čišćenje lica crnom glinom, čupanje obrva, čupanje dlačica iz nosa i ušiju, istaknula je Kristina. A, ono što nas je posebno oduševilo jest retro interijer sa privatnom kolekcijom viskija.

Renovirani Artistic je proširen, ali ostaje mjesto za uživanje, salon iz kojeg će dame izlaziti prekrasno uređene. Stručno osoblje i educiran tim čine Andrijana Juršak, Katarina Ivkovic, Lea Bilic, Sara Puhalj, Daniela Čuturilo i sama vlasnica.

- U Artisticu volimo vjenčanja, volimo sretne priče, radimo evente, photoshootonge, modna snimanja, modne revije. Od sad na jednom mjestu nudimo šminku i frizuru za sve prigode. Napravili smo mali make up kutak, a za šminku se posebno educirala naša Lea Bilić, zaključuje ponosna vlasnica.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter