NOVI IZGLED NA DAR

DA, OVO JE ISTA OSOBA! Totalna transformacija napravljena je u Poreču, a vrijednost svih zahvata je 80.000 kuna

| Autor: Glas Istre
Terezija Kajfeš prije i poslije

Terezija Kajfeš prije i poslije


Prije 8 mjeseci mlada ekipa istarskih poduzetnika odlučila je jednoj osobi uljepšati život i pokloniti totalnu estetsku preobrazbu. Sretnica Terezija Kajfeš - Blažeković sve prisutne ostavila je bez daha, a s predivnim novim osmjehom nije mogla sakriti svoju sreću.

Sve je krenulo prošle godine, kada je mlada ekipa stručnjaka s područja Poreča i Pule potaknuta teškim i nesigurnim vremenima donijela odluku razveseliti nekog "totalnim makeoverom", a koji je obuhvaćao: poboljšanje izgleda osmijeha i zubi, brigu o koži lica, makeover kose te filmsku šminku kao završnu notu. Ukupna vrijednost totalnog makeovera s fokusom na lice je 80.000 kuna.

S obzirom na veliki broj prijavljenih kandidata iz cijele Hrvatske, od njih čak 90 odabrana je sretna pobjednica Terezija Kajfeš - Blažeković. Četrdesetčetverogodišnju majku trojice sinova prijavile su šefica i sestra. Terezija bi sebe opisala kao vedru i pozitivnu osobu, al uvijek je osjećala da je izgled koči u svemu. Ponajviše ju je mučilo što svoju pozitivnu energiju ne može pokazati kroz svoj osmijeh, stoga je makeover tim jednoglasno izabrao gđu Tereziju i odlučio joj uljepšati ovu 2022.godinu.

Terezija Kajfeš prije i poslije

Terezija Kajfeš prije i poslije

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter