NOVA ONLINE MODNA DESTINACIJA

Anja Stehlik Design   ima web shop: Sloboda pokreta u kolekciji FREEDOM

| Autor: Priredila Bojana ĆUSTIĆ JURAGA

Anja Stehlik odlučila je objediniti sve svoje brendove koji su od sada dostupni za kupovinu online, a na webu je predstavila i svoju novu Freedom kolekciju inspiriranu "rasterećenjem od budućnosti i prošlosti, koja slavi pokret i fluidnost, spontanost i strast za novim avanturama"

Pulska dizajnerica Anja Stehlik uvela je veliku novost za sve ljubiteljice njenog brenda te je odlučila objediniti sve svoje brendove koji su od sada dostupni za kupovinu online na platformi www.anjastehlik.com. Tu se može pronaći njen brend O´dijelo - brend personaliziranih muških i ženskih odijela, Bridal kolekcija za mladenke te Stehlik brend ženskih kolekcija haljina. Uz sve to, dizajnerica je osmislila i Style tips kategoriju u kojoj se svaki posjetitelj može inspirirati kako kombinirati komade iz njezinih kolekcija s drugim poznatim brendovima. Ali ni to nije sve. Anja Stehlik ovih je dana i na webu obznanila svoju novu Freedom kolekciju inspiriranu "rasterećenjem od budućnosti i prošlosti, koja slavi pokret i fluidnost, spontanost, strast za novim avanturama".

- Jedini dar koji možemo pokloniti sami sebi je osjećaj slobode. Sloboda izražavanja, emocija, gdje nema granica, samo horizonti.

Upravo zato, kao kulisa su odabrane stijene, nebo i horizonti, kao uvod u beskrajnost kreiranja. Slobodaa pokreta u kolekciji omogućuje maksimalnu udobnost, a jednostavni besprijekorni krojevi daju izvrsnu ženstvenu fluidnu estetiku, ističe se u najavi Fredom kolekcije za koju je modne fotografije snimila Sara Sijan, nosi je model Maja Vujica, a oblikovanje frizura potpisuje Artistic.

Kolekcija donosi jednostavne haljine ukrašene ručno rađenim cvjetovima, simbolima rasta, cvjetanja. Tu su i drapirane haljine obogaćene asimetričnim volanima koje su slika živahnosti duha.

Prirodne nijanse, od zelenih, aquamarin, boje neba i mora , zemljanih tonova pozivaju na modnu osviještenost, a naglasak se stavlja na bezvremenske komade, ističe se u najavi nove Stehlik kolekcije koja "ne robuje trendovima već slavi slow fashion pokret i unikatan ekletkičan stil gdje se akcent stavlja na prirodne materijale od svile, pamuka i vegan kožnih aplikacija.

- Želja mi je da moje kreacije nose dozu eklekticizma, ali i da očaravaju svojom finoćom, ženstvenošću, jednostavnošću te daju osjećaj rasta i slobode u stiliziranju, kaže Anja Stehlik čije su kreacije dostupne su na linku www.anjastehlik .

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook TwiterVremenska prognoza

Podaci preuzeti sa: www.yr.no


Web kamere

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater