donosimo značenje

Sanjate li seksualne snove? Evo što to govori o vama

Ilustracija (Pixabay)

Ilustracija (Pixabay)


Prema riječima dr. Phyllis R. Koch-Sheras, kliničke psihologinje i autorice knjige “The Dream Sourcebook”, važno je razmisliti o tome kako se osjećate zbog samog sna prije nego što prebrzo donosite zaključke, prenosi N1. 

“Budite oprezni pri preuzimanju tuđeg tumačenja značenja vašeg sna. Razmislite o svojim osjećajima i asocijacijama na događaje i likove, a zatim vidite kakvu poruku oni mogu imati za vas”, predlaže psihologinja.

Ovo je šest uobičajenih snova o seksu, kao i njihova značenja.

Snovi o varanju partnera

Snovi o varanju partnera mogu značiti dvije stvari: suočavate se s nekom krivnjom (ali ne nužno krivnjom zbog varanja) ili doživljavate neku ponovnu potvrdu strasti koju imate s partnerom. Ako ti snovi o varanju iskoče prije vašeg vjenčanja (što je uobičajeno), to predstavlja novost vaše seksualne strasti. Stoga se ne morate brinuti kada snovi o seksu uključuju vašu nevjeru.

Snovi o partneru koji vas vara

Velika je vjerojatnost da snovi o partneru koji vas vara znače da ste izbezumljeni, da se osjećate zapostavljeno ili da vam na neki način treba pozornost. San o partnerovoj prevari također može odražavati probleme unutarnjeg samopoštovanja i povjerenja. Razmotrite kontekst situacije i osjećaje koje imate u snu. To su tragovi značenja seksualnog iskustva za vas, prenosi klix.ba.

Snovi o seksu sa slavnom osobom

Tko nije sanjao da vodi ljubav sa slavnom osobom? Iako je potpuno bezopasno sanjati seks s nekim koga vjerojatno nikada nećete upoznati, sanjate li seks s poznatom osobom, to može značiti da imate intenzivnu želju da budete uspješni i da vas zbog tog uspjeha prepoznaju. U

Snovi o orgazmu

Sanjati orgazam nije loše jer simbolizira “naelektriziran završetak nečega”. Snovi o orgazmu također mogu značiti da jednostavno trebate voditi ljubav u stvarnom životu ili prevladati nedostatke s kojima se možda susrećete u seksualnom životu. Ako je to slučaj, razmislite o tome da kontaktirate seksualnog terapeuta za pomoć.

Snovi o seksu s osobom istog spola

Ako ste hetero i sanjate seks s osobom istog spola, postoje dva moguća značenja za to: ili to znači da istinski volite sebe i imate snažan osjećaj samoprihvaćanja, ili potpuno suprotno, da imate nesigurnosti u svoju muškost ili ženstvenost. Razmotrite osobine osobnosti vašeg seksualnog partnera u snu. Biste li mogli više koristiti ovu osobinu u svom životu?

Snovi o seksu sa šefom

Iako biste mogli misliti da je to neka vrsta potisnute seksualne želje za šefom, ovaj san predstavlja želju za kontrolom, autoritetom i snažnim osjećajem moći. Želite biti šef u svom stvarnom, budnom životu.


Podijeli: Facebook Twiter

Web kamere

Pula

Pula: Gradilište Studentski dom
Pula: Gradilište Studentski dom

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of